Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért degradál folyton?

Figyelt kérdés

Sosem volt igazából önbizalmam, mert nem is volt mire, de mióta a barátommal együtt vagyok, még kevesebb. 1 és fél éve vagyunk együtt, ebből fél éve úgy érzem, ő nem igazán szeret engem. Bár bújik hozzám, meg mindig elmondja, hogy szeret.

De folyton csak bántó dolgokat mond nekem. Kérdezi tőlem, nem-e gondolkodtam el azon, hogy szilikont rakassak a mellembe, azt nem mondta, hogy kicsik a melleim, meg azt se hogy lógnak, szerintem kicsit inkább lógnak. Meg hogy ha megyünk valahova, akkor minek kell az lógó bigyó a fülembe (ezt mondta a fülbevalóra).

Szeretnék vele megbeszélni valamit, és egyből azt kapom meg tőle, hogy szakítani fog velem, ha nem hagyom békén, meg ad nekem 1-2 pofont (ez nem történt meg).

Meg mondjuk beszélek neki egy ismerősről, hogy ő persze olyan fiatalon, milyen sok mindent elért, a barátom erre mondja, hogy na ez igen, ez eredmény, én meg semmit sem tudok felmutatni. Bár ebben igaza van, ugyanis nekem csak szakmám van.

Ha meg elmondom én mit szeretnék, akkor azt semmibe veszi, vagy azon is mindig változtat, amit megbeszélünk.

2022. aug. 7. 21:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%
Mert ott vagy vele még mindig és hallgatod.És az a legnagyobb problémád, hogy szakítani akar-e veled. Az embereket nem lehet megmenteni önmaguktól és a legtöbbet nem is érdemes. Téged sem. Defektes vagy. És ő is.
2022. aug. 7. 21:27
 12/25 A kérdező kommentje:
Hiába szólok vissza neki bármit, akkor is én vagyok a hibás szerinte. Sokszor szerinte a viccet se értem.
2022. aug. 7. 21:31
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
Nemcsak a viccet nem érted, hanem semmit sem. Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban az tuti. Pont ezért teheti meg azt, hogy max. üríteni használ, hiszen semmi eszed sincs. És ezt pontosan látja.
2022. aug. 7. 21:34
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe,etöl mèg rosszabb lessz most csak érzelmileg bánt,de mi lessz ha fizikálisan is?most kell ki hajitani,neked nem megalázó hogy így beszèl veled??
2022. aug. 7. 21:37
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus bántalmazó kapcsolat. Miért nem dobod ki kérdező? Tényleg szeretném ha felelnél erre. És ha azt írnád szereted, akkor mond már meg hogy ezen mit.... Mert én csak egy undorító férget látok, nem férfit.
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem derült ki, hogy miért vagy még vele.
 17/25 anonim ***** válasza:
96%

Az nem is fog. Ismerem a stílusát. Folyamatosan ide böfög valami panaszt a fasziról már jó ideje, aztán figyelembe sem veszi a feltett kérdéseket. Ez egy gyakoris troll. Nem olyan régen az volt a problémája, hogy mindenkit elvesznek körülötte, csak őt nem veszi el a pasas. Ott sem válaszolt a kérdésekre.

2022. aug. 7. 21:44
 18/25 anonim ***** válasza:
Akkor meg változni sem fog semmi vagy csak direkt csinalja.
2022. aug. 7. 21:48
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Erre a kérdésre már kaptál választ a napokban. Más kategóriában is ugyanazt mondják az emberek, de gondolom, ugyanúgy nem számít.
2022. aug. 7. 21:51
 20/25 A kérdező kommentje:

"Nem olyan régen az volt a problémája, hogy mindenkit elvesznek körülötte, csak őt nem veszi el a pasas."

Én ilyenről nem írtam ki kérdést. Azért vagyok vele, mert szeretem, és már amúgy is 27 éves vagyok, tehát annyira nem válogathatok, mint aki a 20-as évei elején jár. Mindig kimagyarázza magát, ha kérdőre vonom, és utána sokszor van bűntudatom, mert azt mondja baaasztatom őt. .

2022. aug. 7. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!