Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek melyik a rosszabb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a rosszabb, működhet ez?

Figyelt kérdés
Mi a rosszabb, ha a gyerek születése előtt megtudod, hogy megcsalt feleséged és nem tőled van vagy ha 10-20 évvel később derül ki. A feleségem négy hónapos terhes, és múlt héten árulta el, hogy nem tőlem van, én külföldön voltam két hétig, amikor fogant. Azóta teljesen szétestem, nem tudom, mit csináljak. A történtek ellenére szeretem őt és van egy közös kislányunk, de nem hiszem, hogy ezt fel tudom dolgozni. Ismertek olyat, akivel hasonló történt és működött náluk a dolog?
2022. aug. 7. 14:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Hú. Kemény helyzet. Nem elég a tudat hogy megcsalt,de annyi esze nem volt hogy védekezzen. Egyébként nem mondta miért csalt meg? Mert te hiába szereted őt, ha ő már téged nem. Azért 2 hét nem sok idő, hogy ne birjon magával. Én fél évig voltam külön a paromtol, külföldi munka miatt,rá sem néztem másra.

Valószínűleg sosem tudnád szeretni azt a gyereket. Hiába végig kíséred a terhességet. Akkor sem fog rád hasonlítani.

2022. aug. 7. 21:43
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudnék a továbbiakban bízni benne, így mint párkapcsolat nem működnénk, a gyerekemmel viszont tartanám a kapcsolatot és igyekeznék mindent megadni.
2022. aug. 10. 09:38
 13/18 anonim ***** válasza:
21%

Én nem érzem, hogy az egyik vagy a másik picit is jobb lenne. Tragédia mindkettő.

Nem valóban nem fogod feldolgozni. Ha a bizalom meginogott az nem fog helyreállni. Itt nem arról beszélünk h elfelejtett egy programot. Minden egyes szexnél az eszedben lesz, sőt még a gyerekről is ez fog eszedbe jutni.

Ennek most itt a vége, vagyis ott volt amikor a feleséged ilyet csináld. Csak a válás! Mindenkinek jobb lesz!

2022. aug. 10. 16:45
 14/18 anonim ***** válasza:
65%
Legalabb magával is kibxott a nő ha otthagyod. De az élet nem ilyen. Az ilyen arcátlanoknak mindent megbocsájtanak. Villoghat kétgyerekes boldog anyukaként, te meg eltartod.
2022. aug. 10. 23:04
 15/18 anonim ***** válasza:
50%

A legtobb ferfi zokszo nelkul neveli a kakukkfiokákat, szamtalan ilyen tortenet van.

De sok hasonlo más is. Igaz, hogy félrejár az asszony, de mit szamit az. A férj akkoris marad.

2022. aug. 29. 19:04
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Kakkfióka? 15-ös és te milyen ember vagy aki így vélekedik egy semmiről

sem tehető kisbabáról? Tudod szerintem meg az valódi emberi nagyság-

ról árulkodik, hogy valaki képes egy másik férfi gyerekét is

a magáénak tekinteni,szeretni és felnevelni.

Sőt,képzeld még olyat is ismerek,aki ezt egy dawnos gyerekkel tette.

Persze az olyan érzéketlen taplóknak mint te,meg az átlag tuskó,

ez csak azt jelenti hogy valaki palimadár,csak tudod egy kisgyereknek

meg ez jelenti a biztonságot,családot és szeretetet.

2022. aug. 30. 15:01
 17/18 anonim ***** válasza:
58%

Rajtad múlik hogy működni fog-e.Nagyon nem könnyű ezt

megemészteni,szép kis gyomros az élettől..

Magától mondta el? Már ez is valami..

Hát nagyon kemény szitu, a gyerekre viszont ne gondolj rossz

érzésekkel, ő semmiről sem tehet.

2022. aug. 30. 15:07
 18/18 anonim ***** válasza:
58%
Mi lett veletek, kérdező?
2023. nov. 27. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!