Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a rosszabb, működhet ez?
Hú. Kemény helyzet. Nem elég a tudat hogy megcsalt,de annyi esze nem volt hogy védekezzen. Egyébként nem mondta miért csalt meg? Mert te hiába szereted őt, ha ő már téged nem. Azért 2 hét nem sok idő, hogy ne birjon magával. Én fél évig voltam külön a paromtol, külföldi munka miatt,rá sem néztem másra.
Valószínűleg sosem tudnád szeretni azt a gyereket. Hiába végig kíséred a terhességet. Akkor sem fog rád hasonlítani.
Én nem érzem, hogy az egyik vagy a másik picit is jobb lenne. Tragédia mindkettő.
Nem valóban nem fogod feldolgozni. Ha a bizalom meginogott az nem fog helyreállni. Itt nem arról beszélünk h elfelejtett egy programot. Minden egyes szexnél az eszedben lesz, sőt még a gyerekről is ez fog eszedbe jutni.
Ennek most itt a vége, vagyis ott volt amikor a feleséged ilyet csináld. Csak a válás! Mindenkinek jobb lesz!
A legtobb ferfi zokszo nelkul neveli a kakukkfiokákat, szamtalan ilyen tortenet van.
De sok hasonlo más is. Igaz, hogy félrejár az asszony, de mit szamit az. A férj akkoris marad.
Kakkfióka? 15-ös és te milyen ember vagy aki így vélekedik egy semmiről
sem tehető kisbabáról? Tudod szerintem meg az valódi emberi nagyság-
ról árulkodik, hogy valaki képes egy másik férfi gyerekét is
a magáénak tekinteni,szeretni és felnevelni.
Sőt,képzeld még olyat is ismerek,aki ezt egy dawnos gyerekkel tette.
Persze az olyan érzéketlen taplóknak mint te,meg az átlag tuskó,
ez csak azt jelenti hogy valaki palimadár,csak tudod egy kisgyereknek
meg ez jelenti a biztonságot,családot és szeretetet.
Rajtad múlik hogy működni fog-e.Nagyon nem könnyű ezt
megemészteni,szép kis gyomros az élettől..
Magától mondta el? Már ez is valami..
Hát nagyon kemény szitu, a gyerekre viszont ne gondolj rossz
érzésekkel, ő semmiről sem tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!