Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiak hogy van ez? Többi lent
Nem vagyunk egyformák. White-nak tökéletesen igaza van.
Meg kellene értenünk hogy vannak ilyen, olyan, amolyan emberek és ha nekik ez jó, akkor a f.szt érdekli.
Legyenek boldogok…
Téged amúgy miért zavar? Jó lenne ha mindenki olyan lenne mint pl. Te? Unalmas világ lenne.
35F
Engem nem zavar ki hogyan él. Azért kérdeztem mert engem is ezzel akarnak megfogni(bár az illető nemtzdja h ez mind nekem is megvan csak nem vágok fel vele) , s kíváncsi voltam miért.
S hál égnek nem unalmas a világom 😃
9. Én úgy tanultam, a házasság gazdasági közösség és a legkisebb társadalmi egység, csakúgy mint a család. És ugye a párkapcsolat vagy élettársi viszony is már legkisebb közösségnek számít.
Úgy gondolom, hogy minél komolyabb az elköteleződés (papír alapon), annál nagyobb hangsúlyt fektetnek az anyagiakra. Egyrészről a felelősségvállalás miatt, ami érthető (gyerek, család, lakhatás, stb.). A gond ott van, amikor ész nélkül terjeszkednek. Ha csak az anyagiakon van a hangsúly, ott már azért gyanút lehet fogni.
A felszínesség az, ahol már mindent külsőségekben, anyagiakban mérnek, ahol már meghal az emberek közötti kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!