Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felnőtt férfiak hogy van ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt férfiak hogy van ez? Többi lent

Figyelt kérdés
Azok a férfiak, akik a keresetükkel, vagyonukkal, állássukkal, hazudozásokkal szereznek meg nőket, majd velük is élnek, s igazából a nő ha takarja is valóban azért is van velük. Azoknak miért jobb ez a felszínes kapcsolat? Az olyan miért nem jó akit önmagával, személyiségével fog meg s szeretetti meg magát?

2022. aug. 6. 18:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9-es! Köszönöm szépen a választ 🙂
2022. aug. 6. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák. White-nak tökéletesen igaza van.

Meg kellene értenünk hogy vannak ilyen, olyan, amolyan emberek és ha nekik ez jó, akkor a f.szt érdekli.

Legyenek boldogok…

Téged amúgy miért zavar? Jó lenne ha mindenki olyan lenne mint pl. Te? Unalmas világ lenne.

35F

2022. aug. 6. 20:42
 13/14 A kérdező kommentje:

Engem nem zavar ki hogyan él. Azért kérdeztem mert engem is ezzel akarnak megfogni(bár az illető nemtzdja h ez mind nekem is megvan csak nem vágok fel vele) , s kíváncsi voltam miért.

S hál égnek nem unalmas a világom 😃

2022. aug. 6. 20:58
 14/14 anonim ***** válasza:

9. Én úgy tanultam, a házasság gazdasági közösség és a legkisebb társadalmi egység, csakúgy mint a család. És ugye a párkapcsolat vagy élettársi viszony is már legkisebb közösségnek számít.

Úgy gondolom, hogy minél komolyabb az elköteleződés (papír alapon), annál nagyobb hangsúlyt fektetnek az anyagiakra. Egyrészről a felelősségvállalás miatt, ami érthető (gyerek, család, lakhatás, stb.). A gond ott van, amikor ész nélkül terjeszkednek. Ha csak az anyagiakon van a hangsúly, ott már azért gyanút lehet fogni.

A felszínesség az, ahol már mindent külsőségekben, anyagiakban mérnek, ahol már meghal az emberek közötti kapcsolat.

2022. aug. 7. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!