Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi szabadságra van szüksége egy fiúnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Fél éve vagyok együtt a barátommal,mindennél jobban szeretjük egymást,de megmondom őszintén szeretem,ha egy fiú keres engem,jön utánnam :):) Ez abban nyílvánul meg,ha például nem találkozunk egy két napig (nem egy városban élünk) akkor hagyom és várok inkább Ő írjon,keressen.Esténként általában küld sms-t,hogy nagyon szeret...:) Ezzel minden a legjobb,azonban nem tudom magam sem,probléma-e,hogy hajlamos vagyok nem keresni Őt,ill. nem adni semmi életjelet magaról,és megvárom míg Ő keres.Picit ez most furán fog hangozni,de sokszor azt gondolom,ha most írnék neki zavarnám vagy nem is tudom...Nem vagyok az a típus egyszerűen,aki megy a fiúk után,pedig mindennél jobban szeretem a barátomat,nekem még Ő az első és neki is én. Szerintetek keressem én is gyakrabban,mert közben tudom,hogy jólesne neki!?Egyébként tudom,hogy nagyon nagyon imád,szeret,látom rajta:)és ez megnyugtat.2008. dec. 21. 13:13
1/5 anonim válasza:
Szerintem keresd te is gyakrabban. Egy idő után (hiába nagy a szerelem) megfogja unni h. csak ő megy utánad,ő keres téged és te alig adsz magadról jelet.Te is néha irj neki sms-t vagy neten irj rá ha szeret nem fogja azt mondani h. zavarod.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,egyébként nem súlyos a helyzet,szoktam én is keresni a magam módján,csak nem hívogatom gyakran,sőt inkább csak sms,msn absz. nem az én asztalom..:)nincs gond,mivel éreztetem vele,hogy szeretem és ez így is van jól.De a legjobb,ha vele vagyok:):):)
2008. dec. 21. 13:48
3/5 anonim válasza:
Egy srácnak is nagyon jól esik ha érdeklődik a barátnője iránta. Keresd gyakrabban.
4/5 anonim válasza:
Ha te igazán szereted a párodat, tiszta szivvel és serelemmel akkor akár milyen is vagy nem birod ki hogy ne hívd fel vagy ne irj neki!
Ez az igazság én 1év 2 hónapja vagyok együtt a párommal de nem birnám ki hogy ne irjak neki legalább kétóránként egy smst!
Tehát érted mire célzok ugye?
5/5 A kérdező kommentje:
igen persze,és köszönöm:)
2008. dec. 21. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!