Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha barátnőm sokszor teljesen kikészít, le tudom állítani vagy hagyjam ott?
sajnos egyre gyakrabban csinálja, hogy elkezd terrorizálni, hogy sokkal többet kellene dolgoznom hogy a közös életünkbe fektessek be, váltsak munkahelyet, tanuljak nyelvet, iratkozzak be egyetemre, béreljünk nagyobb lakást, adjam el a kocsit vegyek jobbat és hasonlók. mikor szóvá teszem akkor azt mondja, hogy ő csak nekem akar jót ha meg mondom neki, hogy én ezt tudom nyújtani keressen mást ha neki ez nem jó akkor meg besértődik.
komolyan sokszor már gyomorgörcs kerülget mikor hazaérek hogy most épp mivel fog piszkálódni épp mi nem felel meg neki
A bnodnek szivesen tartok oktatast:
Ahhoz,h tobb penzed legyen:
Nyelvtanulas ok
egyetem nem biztos siker
Kocsit add el, mert draga a benzin es a fenntartas. Olcsobb setalni vagy bicajozni.
Lakast a mostaninal is csereld megkisebbre: vannak mar 8 nm-es studiok,hogy kicsi legyen a rezsije.
Semmilyen penzbekerulo programot ne csinaljatok es ne egyetek ne igyatok sehol semmit soha!!
Otthon fozzetek 4-5 napra elore.
11
Talán te is egy 8 nm-es studióból írod ezeket a sorokat? Ha nem, mi alapján várod el mástól?
Ne egyél-igyál sehol, ne is menj munkán kívül sehova...micsoda élet lenne...
A kérdésre válaszolva:
Nem vagytok egymáshoz valóak. Teljesen megértem a nőt és teljesen megértem a Te álláspontod is. Ahogy írtad, mindezt már a kapcsolat elején elmondtad, nem árultál zsákbamacskát.
Hagyd el, mert az lesz az első, ha talál egy neki megfelelő pasit, akkor elhagy érte.
Írtad, hogy gyomorgörcsöd van, ahogy hazaérsz. Ez nem egészséges. Ha tényleg próbáltad már megbeszélni ezt vele (és láthatóan igen), nincs más sajnos, mint a szakítás.
Hidd el, lesz olyan hölgy, akinek tökéletesen megfelelsz így, ahogy vagy!
Ez olyan gáz.
Biztos mondanám neki, h jobb kocsit akar, akkor szedje össze az árát és vegyen.
Szerintem ez anyáskodó típus, egy kapcsolat nem arról szól h iránxítsunk, hanem szeretni és szeretve lenni.
Akár mennyi idős vagy, ez nem jó.
Gyomorideggel!? Úgy leosztanám, mint a sz@r.Ha nem jó neki menjen, ha ezek után is mondogatja, kiraknám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!