Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pénteken voltunk egy buliban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénteken voltunk egy buliban, párom az már ott volt, mivel hamarabb ment, én utánna értem oda, mivel megvártam még a haverokat.Most akkor mi van? Miért viselkedett velem így a párom?

Figyelt kérdés

Nem ittam sokat, mégis megártott és igen rosszul voltam. Egész este a haverom/haverjaim foglalkoztak velem, kijöttek velem levegőre, stb. Nem szoktam inni, mert tudom, hogy nagyon csúnya látvány a részeg nő, ezt nem is kell írnotok, csak a bor utős volt, mégha csak 2-3 pohárkával is ittam. A párom? Jóformán egész este nem is láttam, nem jött oda hozzám, pedig szukségem lett volna rá. Haverok voltak velem, ők foglalkoztak velem...És lehet ennek hatására, nagyon megtetszett az egyik, lehetséges, hogy ez csak ilyen pillanatnyi érzés....lehet azért mert mellettem volt....

Másnap írtam a páromnak sms-t, elnézést kértem...Bár szerintem nekem rosszabbul esett, hogy nem volt mellettem. Erre azt írta vissza, hogy megbocsájt, bár elrontottam neki az egész estéjét....Én meg erre vissza neki:hogy hisz egész este nem is láttam, és mivel a barátom, ezért amikor látta, hogy nem vagyok jól, ott lett volna mellettem, vagy, ha tudja, hogy nem bírom a piát és mégis ittam hulye fejjel, kivenni a kezembőĺ és nem engedni...Szerintetek miért volt ez?Miért volt velem ilyen?

(és légyszi ne azt írjatok, hogy te bajod, minek ittál...stb., tudom, hogy hibát csináltam!)

Lány(18)

2008. dec. 21. 13:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az ivással nincs semmi baj.18 vagy felnőtt,nem ittál sokat.Kicsit rosszul lettél de a párod látta hogy rosszul vagy?Mert ha igen akkor .........Ne haragudj hogy ilyet mondok de szreintem nem szeret annyira.Nem vagy neki fontos.szerintem.remélem nem így van.Velem ugyanez volt egy lagzin.icipicit ittam valami erősből és hát majdnem elájultam........és az én párom meg nagyon megijedt tényleg nam volt nagy bajom de ő nagyon komolyan vette.
2008. dec. 21. 13:50
 2/3 anonim válasza:
hat szerintem se nagyon szeret mert ha igen azt mondja h nm es kesz sztenm te halgattal volna ra vagyis nm tom es az a masik megtesztett es nm tudhatod h hogy viselkedtel vele????vajon nm latott vmi olyat a parod amit nm kellett volna??!!!!kerdesd meg h menyire szeret de sztem nm nagyon kellett volna bocsanatot kerj te is szoktal hibazni es nm ot bantottad meg d4e mind2en makacsak vagytok (v nm szeretitek elegge egymast mert egyiksem mernt oda a masikhozz!!!!!
2008. dec. 21. 13:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy látta milyen állapotban vagyok. Támasztottam az asztalt, de amikor kint volt velem az egyik haverom, akkor ott csak ketten voltunk, lehet sokaig is, de nem tudtam be menni, levegőn jobb volt. A másik haverom, az meg hát bent mellém ult, simogatta a hátamat, de ennyi...

Szerencsétlenségemre, még a sárba is kint beleestem, aztán az a haverom, oda adta a kabátját, uljek le arra, stb.

Amikor meg már úgy áttment rajtam, csak pihentem, oda jött, hogy már megy haza.

Sms-ben még azt is írta, hogy egész este ő velem akart lenni, csakhogy én nem szórakoztam vele....

Szóval, lehet én is hibás voltam....de hát azt se tudtam ki mi vagyok :( ....meghogy nem csak vele szorakoztam....Buli volt, neki is ott voltak a haverjai, nekem is...mégse lehetunk mindig csak kettesbe.....

2008. dec. 21. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!