Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér a kapcsolatba?
Oh basszus, az en anyam tolem 250 kmre lakott es minimum 3 havonta mentem hozza hetvegere.
Be is cseszne ha a pasim ezt nehezmenyezte volna. Azert alljon mar meg a menet. Senki se kerheti szamon a masikat amiert a gyerekevel akar idot tolteni. Amig elt anyam ferje o se duzzogott mikor anyuval kettesben mentunk ebedelni , vagy moziba vagy egyeb mas programunk volt ahova ot nem hivtuk. 20 eves koromban koltoztem el. 27 voltam mikor meghalt es amikor csak tehettuk voltak programjaink a pasijaink nelkul.
Te nő vagy ugye? Tehát a párod férfi? És a 30 éves gyerek az nő?
Ebben az esetben még lehetséges, hogy tényleg vele ment és nem csalt meg. Egyéb esetben csakis megcsalás lehet mögötte. De természetesen a fenti esetben is elég komoly esély van rá.
A telefon dugdosása elég árulkodó jel. (Akinek kicsit több esze van, vesz egy másik telefont, aminek a létezéséről nem is tud a párja, így nincs miért dugdosni a régi telefont.)
És igen, bunkóság akkor szólni, amikor már minden le van fixálva, kész tények elé állítva a másikat. Pl. téged mikor vitt vagy fog vinni wellnessezni? Ha téged nem visz, akkor most elmehettetek volna hármasban.
Eleve fura, hogy egy nő 30 éves fejjel az apjával akar wellnessezni. A legtöbb nő vagy párjával, vagy ha az nincs neki, akkor barátnőivel menne.
Akárhogy is forgatom a dolgot, egyre valószínűbbnek látom, hogy megcsal téged.
Lehet, hogy a helyedben az ominózus hétvégén elmennék a lánya lakására és becsöngetnék azzal a szöveggel, hogy "épp erre jártam, gondoltam becsöngetek, hogy vagy, de ha alkalmatlan az időpont, nem is zavarlak tovább". Ha csak ajtót nyit vagy akár csak beleszól a kaputelefonba, akkor máris tudod, hogy ő itt van, nem a wellness-hétvégén. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!