Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nem értem, valószínűleg csak belemagyarázom. Akkor most akar vmit?
Van egy 18 éves srác. Egy buliban találkoztunk, első pillanatban szimpatikusak lettünk egymásnak, utána együtt voltunk végig, de semmit komolyabbat nem csináltunk, csak nagyon jól elbeszélgettünk. De ahogy beszélt, és a testbeszéde... szóval úgy tűnt, érdeklem. Aztán, az egyik barátnőm, aki szervezte a bulit (az ő osztálytársa a srác), mondta, hogy mondta neki XY, hogy milyen jó csaj vagyok... (amúgy minketten ott aludtunk, de reggel, mire felébredtem, eltűnt... kicsit mint a mesékben :S) Másnap megkerestem facebookon, de végül nem jelöltem be, mert igazából nem is ismerem, ugye... és mire legközelebb beléptem, bejelölt ő. Néha figyeltem, de sosem volt fent, mikor én is. Most este beléptem, és nagyon megörültem, mert először, mióta bejelölt, fent is volt. Kiírtam egy üzenetet, másoknak elég semmitmondó tartalommal. Erre közvetlenül nem válaszolt, viszont kb 1-2 perccel utána kiírta, hogy a régi msnje elromlott, és xy@akármi az új msnje, ha valaki fel akarná venni. Biztos csak én érzem furcsának, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. gondolom, jönnek majd a "ha nekem csak ennyi problémám lene"-k, meg hasonló oltogatások, de ezeket is elfogadom.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!