Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek durva volt, vagy jogos, vagy csak a féltékenység beszél belőle?
A párom magas beosztásban dolgozik egy multivállalatnál a pénzügyi részlegen, és rajtam keresztül üzent neki az egyik barátom aki szintén pasi, hogy jó lenne ha eszmét cserélnének a gazdaságról, meg az üzleti folyamatokról.
Erre a barátom kinevetett, hogy egyáltalán minek adom át neki egy ekkora baromnak az üzenetét, merthogy neki már mesterdiplomája van, meg 15 éve a pályán van, mégis mi újat tudna neki egy olyan mondani, aki az egyetemről kibukott (ezt én mutattam neki), és most játsza a 100 követője előtt a wanna be business men-t Instagramon.
Ezen felül az egyik posztnál, amit a haverom rakott ki, a barátom nagyon csúnyán kioktatta, hogy ha már posztol, akkor ne ekkora baromságokat, mert ezzel másokat vezet meg, amúgy se ért hozzá látszólag, akkor minek ír félrevezető információkat?
Szerintetek féltékeny a barátom a haveromra, csak azért mert Ő is pasi?
Azért nagyon nem mindegy, miket posztol az a barátod. Nekem is van olyan ismerősöm, aki baromi okosnak hiszi magát, miközben körülötte mindenki totál hülyének nézi (az is), és néha konkrétan olyanokat posztol, amiket, ha valaki komolyan vesz, mert kevésbé okos/tanult/tájékozott, akár kvázi az életébe is kerülhet. Vagy a megtakarításaiba. Na most, ha egy ilyennek szólt be, a részemről respect, rohadt kártékony a fajtája.
De ha a haverod nem ez a típus, hanem tényleg okos, jókat mond, stb., akkor meg egy sznob alak a párod, aki nagyra van magával.
Ezt így ennyi infó alapján nem tudom megítélni.
Szerintem is attól függ, miket posztol a haverod.
Lehet, hogy az ilyen full konteos/megalapozatlan kreténségket. És akkor megérdemli a lenézést, kioktatást.
Én nem bírnék egy ilyen surmóval együtt élni.
Tudod, most csak az alkalmazottal tahó, aztán majd veled is.
16
Hol jön le neked a leírt történetből, hogy az alkalmazottakkal tahó?
A srác nem az alkalmazottja, hanem a csaj haverja.
Ahogy elnézem a szövegértési képességeidet, úgy érzem, neked is tartanod kell attól, hogy egy értelmes embernél pont nálad szakad el a cérna, ezért veszed ennyire a szívedre. :)
Az emberek többsége kreténségeket posztol és rohadt tájékozatlan. Elég megnézni a gyógyszeres, oltásos, egyéb tudományos vagy politikai témákat is. Bocsánat, de többségében iskolázatlan emberek szokása, de sajnos nem kizárólagosan.
Szerintem:
-féltékeny biztos nem volt, mire lenne?
-bunkó és egyszerű a párod sajnos, és nem kicsit, nem szimpi a viselkedése
-ugyanakkor ezt neked mondta négyszemközt, nem pedid nyilvánosan, és kövezzetek meg, de már én is mondtam túl nagyot meggondolatlanul valaki másnak (meg szerintem mindenki)
-összességében ez nem egy nagy történet, szerintem lépj rajta tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!