Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl a dolgot? Miért nem akar változtatni?
Azt hiszem elfáradtam,férjemmel 8 éve vagyunk együtt,van házunk, autónk.
Ő egy gyárba sori munkás,már 8 éve,kapott lehetőséget hogy feljebb lépjen,de mindet sorra utasította el.
Tegnap jött egy ajánlat hogy feljebb lépjen,de másik munka körbe,ahol nem kellene annyit dolgoznia,illetve jóval több lenne a fizetése.
Nem akarja,pedig már évek óta mondja hogy el akar onnan menni,elege van stb.
Egészségügyi diplomája van,abba sem akar dolgozni, megértem,de ezt nem.
Mindig nekem kellett mondani, hogy a ház körül mit kellene csinálni,amit tudok,én is csinálok,kívül be gletteltem a házat,vagy festem és hasonlók.
Jelenleg szülési szabadságon vagyok még 2 hónapig.
Kaptam egy lehetőséget,és elmentem dolgozni 1 hetet,plusz pénz,de nagyon fáradt voltam,a kicsi sem aludt. Férjem szabadságon volt.
Van kreditünk.
Elegem van már abból, hogy mindig nekem kell noszogatni, hogy nekem kell nézni hogy jobb legyen.
Tegnap kérdeztem tőle, hogy téged nem motivál a pénz? Azt mondta hogy nem...
Pedig hónap végét épp hogy kihúzzuk. Akkor én miért törekedjek? A gyerekeimèrt,csak ez van a fejembe ( 2 kicsi van)
Miért nem válok?
Valahol szeretem,és jól megvagyunk,nem veszekszünk,de belül majd szét robbanok.
Remélem érthető voltam,gyorsan kellett forgalmazni
Igen,igazad van 11/.
Tudom hogy én is hibás vagyok,és tudom hogy hol hibáztam,ott is,hogy nem mondtam mindent el neki,ami bennem volt,vagy amin változtatni kellett volna.
Sokszor mondtam neki, hogy üljünk le, beszéljük meg azt,hogy hogyan tudunk változtatni a helyzetünkön,de őt nem igazán érdekelte,nehéz vele beszélni, sokszor így éreztem,bennem van a hiba,(igen,van bennem is) de utólag rájöttem,hogy nem az én hibám az, hogy ő ilyen.
Beszéltem az anyjával,nem mondtam neki semmit a férjemről,de mondta hogy ő mindig olyan volt,hogy állandóan noszogatni kellett.
Bakker.
Délután gondolkodtam a váláson,lehet neki is így lenne a legjobb,és nekünk is,szépen elengedni egymás kezét,és élni tovább az életünket külön.
Bár én a házból nem fogok kimenni,ezt mondtam is neki, rengeteg munka,és pénzem van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!