Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, akinek a párja egyszer azt mondta, hogy már nem biztos benne, hogy szereti, de azóta is együtt vagytok/sokáig voltatok még együtt?
Figyelt kérdés
És közben rájött arra, hogy de, szeret, és tényleg szeretett is, nem csak megszokásból maradtatok együtt.2022. aug. 2. 10:46
11/12 anonim válasza:
Igen, volt. Elhagytam, mert velem ne játszadozzon.
Jaj, nem biztos hogy szeret, bizonytalanságban tart. Magamat kezdtem okolni, és ez volt az a pont, hogy bocsi, akkor inkább elhagylak, mert erre nincs szükségem.
12/12 anonim válasza:
Az ilyennek vége lesz, amint lesz hova pattanni.
Mellesleg, én sem várnám meg, amíg ő teszi meg, ha valaki nekem ilyet a pofámba vág, én rakom ki. De nekem már volt pár kapcsolatom, te meg még nem tapasztaltál sokat és ragaszkodsz. Ennél még egyedül is jobb, mint reggetni, hogy mikor vág ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!