Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Megértenétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Megértenétek, ha a barátnőtök minden szex után elmenne mosakodni? Nem sértődnétek meg?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 8 éve élek szexuális életet, és az első 5 évet végigkísérte az, hogy nagyon sokszor hólyaghurutom lett szex után. Folyton antibiotikumot kellett szednem, míg 1-2-re rezisztens is lett a baci, szóval újabb és újabb kellett. Természetes módszereket is próbáltam, nem hatott semmi. Sok fórumot bújtam már kínomban, és ott írták nők, hogy ha szex előtt és után is pisilnek és megmosakodnak, akkor nem jön elő a probléma. Én kitapasztaltam, hogy az a legfontosabb, hogy szex után mosakodjak (előtte csak akkor, ha mondjuk egész nap rohangáltam, megizzadtam). Amióta ezt megteszem, évek óta nincs problémám.

Most viszont 3 hónapja új párom van, aki nem akarja elviselni ezt a dolgot. Szerinte rá nézve sértő, hogy úgy teszek, mintha ő valami koszos fertő lenne, aki után mosakodnom kell, és neki hiányzik, hogy esti szex után összebújva aludjunk el.

A problémám szerinte egy bullshit, nem létezik ilyen. Azt sem fogja fel, hogy ez valójában nem nőgyógyászati probléma, de mégis köze van a szexhez.

Már ott tart, hogy össze-vissza fantáziál, hogy vajon miket titkolok, merthogy nőknél mindennek metaforikus értelme van, amit csinálnak, szóval lehet, hogy nekem maga a szex okozza a problémát, frusztrációt, mocskosnak, romlottnak érzem magam tőle, és ezt vezetem le kényszeres mosakodással. Már olyanra kérdezett rá, hogy nem molesztáltak-e véletlenül.

Olyat is mondott idegesen, hogy szerinte a színes exemtől szedegettem össze minden vackot, és én őt egy olyan aljadékkal azonosítom, aki megfertőzött, holott ő rendes életet élt, és tiszta.

Már annyira idegesít, hogy napok óta nem beszélek vele és a szakítást fontolgatom, akkora bunkó, pedig más témával kapcsolatban sose voltak ilyen megnyilvánulásai, pláne nem rasszizmus és nő lenézés.

2022. aug. 1. 15:56
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Mindig mosakszom, pisilek szex után, és ezzel soha senkinek nem volt problémája. Felszálló hólyaghurut miatt 2-szer feküdtem kórházban vesegyulladással, hiába minden óvintézkedés. Nőgyógyász, urológus, többféle vizsgálat után, évek alatt arra jutottak, hogy én érzékenyebb vagyok erre, akár kicsit gyengébb az immunrendszerem, már gondot okoz. Elég volt egyszer, hogy párommal többet voltunk együtt rövidebb időtartam alatt, és már éreztem a kellemetlen tüneteket. Rohadtul figyelek rá, az ellenségeimnek sem kivánnám a vesegörcsöt, de a te párodnak egyszer már csak azért is, hogy tudja már, miről is van szó... Én biztos, hogy elküldtem volna anno a férjem a pics@ba, hogyha ilyeneket mondott volna...
2022. aug. 1. 20:21
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

"Már olyanra kérdezett rá, hogy nem molesztáltak-e véletlenül.

Olyat is mondott idegesen, hogy szerinte a színes exemtől szedegettem össze minden vackot, és én őt egy olyan aljadékkal azonosítom, aki megfertőzött, holott ő rendes életet élt, és tiszta."

Na itt lenne vége. Ez elmeroggyant :D

2022. aug. 2. 01:05
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Kivágnám. Egyikünknek sincs ilyen jellegű problémája mégis mind a ketten el szoktunk menni fürdeni, mosakodni. Össze bújni 5 perccel később is lehet.
2022. aug. 2. 07:17
 34/36 anonim ***** válasza:
27%
Megérteném és nem sértődnék meg, viszont amint vissza jonnél dugnám a buksim megint az illatos combok közzé! 😄
2022. aug. 2. 08:34
 35/36 anonim ***** válasza:
#21/23: te tényleg ennyire egyszerű vagy? (Eufemizmus... valójában sötét, idióta...)
2022. aug. 2. 08:39
 36/36 anonim ***** válasza:
Ez anno az én esetemben fordítva volt, annyi különbséggel akkori barátnőmmel volt aktus, meg volt beszélve hogy el vagyunk kicsit utána délután el mentünk a szüleihez, meg beszélt időre, el voltunk kicsit több ideig el voltunk utána sietni kellet aktus vége, u már ennyi az idő sietni kéne, ki patantam az ágyból fel vettem pólóm nyár volt laza bő fazonú nagyon rövid szárú farmer shortot fel kaptam nem volt alsógatya alsó gatya nélkül, nem tetszet neki, mondta igazán össze kaphattam volna maga, mondtam hogy jó de sietni kellet akkor most mit tegyek, pár óra után zavaró volt minden maradék stb, farmer gatyába folyt ragadt a farmerba stb, valahol, persze érthető volt hogy őt ez mind zavarta, nyilván azért már úgy engem is.
2024. júl. 6. 01:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!