Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok betegesen féltékeny?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok betegesen féltékeny? Vagy tényleg van alapja a dolgoknak?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok együtt a párommal. Egy munkahelyen dolgozunk csak ő irodán én pedig kint. Mikor össze jöttünk nem sokkal rá kiderült, hogy a munkahelyunkon már volt viszonya egy munkatárssal előttem. Ő elvált és nem volt jó a házassága emiatt volt viszonya ezzel a valakivel aki átverte végülis. Kicsit furán érzem magam, hogy mi van ha még mindig van valami ezzel a munkatárssal. Habár össze fogunk költözni és sok időt töltünk együtt a munkában és azon kívül is de félek. Mindennap a fejéhez vágom a féltékenységemet,viszont látom rajta, hogy rosszul esik neki és bantva érzi magát. Mindennap elmondja, hogy szeret és semmi esetre sem adná fel a kapcsolatunkat, főleg nem egy exért.
2022. júl. 30. 19:01
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Kedves előttem válaszoló.

Nos utána úgy viselkedett, hogy bár véget ért azzal a kapcsolat akivel megcsalta, de a férjétől is elvált. Vagyis tisztázta magát.

2022. szept. 8. 20:45
 22/32 anonim ***** válasza:
Hat pont azért tartom én is furinak hogy ha ezzel viszonya ki tudja nem e volt másik is csak nem meri elmondani .
2022. szept. 9. 09:16
 23/32 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is mondogatták, hogy a férjem engem is ott fog hagyni, mert miattam hagyta ott a feleségét. Hát nem így lett.
2022. szept. 9. 09:17
 24/32 anonim ***** válasza:
76%
Persze ha csak egy személlyel volt viszonya és véget ért vmièrt és őszintén elmondta oké akkor én nem problèmàznèk de mindenesetre nyitvatartanâm a szemem .Én nem vállaltam volna ekkora rizikót vagy melohelyet vàltanèk vagy eleve máshonnan választanék párt .Megmondom őszintén én nem vagyok híve a magyaràzkodàsnak meg plussz bizalom nélkül nem működik sztem
2022. szept. 9. 09:20
 25/32 A kérdező kommentje:
Ez az egy ilyen esete volt.
2022. szept. 9. 19:05
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavarna egy ilyen helyzet, megmondom őszintén, de kívülről nézve alaptalan a féltékenységed.
2022. szept. 18. 09:16
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

23

Akkor szerencsés vagy. De nem kell, hogy ott hagyjon...meg is csalhat, nem?

2022. szept. 18. 09:22
 28/32 anonim ***** válasza:
66%

A munkahelyi exek és az ilyen afférok mindig annak a két embernek a dolg aki benne van. Valóban, a házi nyúlra nem lövünk elv egy jó elv, és persze lehet az, hogy ez egy igazi love story lesz... De ha nem akkor valakinek majd váltani kell és ez mindig benne lesz az egészbe, vagy te mész el onnan vagy ő.... Igen persze, hogyne lehetünk barátok, de az már nem ugyan olyan lesz mint előtte....

A kis ördög meg mindig ott lesz a másikban, hogy látja azt akivel kapcsolatban volt most meg mással van... Még rossz indulatú dolgokat is szülhet... De persze, ha értelmes felnőtt mindenki akkor ezzel se lehet gond, egy tökéletes világban így lenne.... csak sajnos a világ nem az....

2022. nov. 28. 09:15
 29/32 anonim ***** válasza:
23%
Én azért nem hinnék neki, ha már a férjét megcsalta vele, tuti téged is meg fog, hisz ott van egy karnyújtásnyira. Férje már nincs, de ő ott van, ugyanabban a pozícióban...
2022. dec. 14. 16:16
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Vázolom: össze fogtok költözni, de sem magadban,sem a párodban nem bízol. Ez ìgy rendjèn van?!?
2022. dec. 14. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!