Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok betegesen féltékeny? Vagy tényleg van alapja a dolgoknak?
Kedves előttem válaszoló.
Nos utána úgy viselkedett, hogy bár véget ért azzal a kapcsolat akivel megcsalta, de a férjétől is elvált. Vagyis tisztázta magát.
23
Akkor szerencsés vagy. De nem kell, hogy ott hagyjon...meg is csalhat, nem?
A munkahelyi exek és az ilyen afférok mindig annak a két embernek a dolg aki benne van. Valóban, a házi nyúlra nem lövünk elv egy jó elv, és persze lehet az, hogy ez egy igazi love story lesz... De ha nem akkor valakinek majd váltani kell és ez mindig benne lesz az egészbe, vagy te mész el onnan vagy ő.... Igen persze, hogyne lehetünk barátok, de az már nem ugyan olyan lesz mint előtte....
A kis ördög meg mindig ott lesz a másikban, hogy látja azt akivel kapcsolatban volt most meg mással van... Még rossz indulatú dolgokat is szülhet... De persze, ha értelmes felnőtt mindenki akkor ezzel se lehet gond, egy tökéletes világban így lenne.... csak sajnos a világ nem az....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!