Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem titokban videókat rak fel magáról a tiktokra. Vajon ez csak nekem okoz problémát?
Biztos hogy gyerekkoromból hoztam valami ferdeséget amire nem jövök rá hogy mi lehetett az. Mindíg ugyan abba a hibába esek. Csak az ő kedvüket vágyaikat helyezem előtérbe,mindent ami velem kapcsolatos eltolom. Ezért írtam hogy alárendelt vagyok már az elejétől fogva. Nem tudok racionálisan működni. Nem tudok nemet mondani.
De nem panaszkodni vagyok itt ,hanem szó szerint erőt meríteni belöletek akik tisztán gondolkodnak,talpraesettek,kemények. Kiállnak a maguk igazáért ,és helyes döntéseket hoznak tökölés nélkül. Nekem ez segítség támogatás ,még ha le is néztek szoltok. Nem haragszom meg ,mert igazatok van. És ez fejleszt erőt ad támogat.
a kérdésre és a nemokosok kedvéért:
ez egy betegség ami a lánynak van, ide segítség kell, nem fikázás. ennél az személyiségzavarnál nincsen betegségtudat, hiszen sikerként éli meg a plusz figyelmet, amit kap.
Unszolásomra elment a pszichológushoz aki 16 problémával szembesítette. Erre mikor hazajött teljesen ki volt fordúlva magából ,hogy ez a doki
teljesen hülye. Neki semmi baja ,én vagyok a probléma mindenért csak én nem veszem észre. És többet nem is ment.
Vetkőzik, táncol, titokban - ki elől titkolja? Előled.
"Csak az ő kedvüket vágyaikat helyezem előtérbe,mindent ami velem kapcsolatos eltolom. Ezért írtam hogy alárendelt vagyok."
Valószínűleg az ő kedvét és vágyait nem helyezted előtérbe, ezért csinálja.
Nem kamu
Haza jött és ő maga mondta el hogy miket állapított meg a doki. Önértékelés,személyiségzavar,torz világkép,torz családkép,torz önkép,felsőbbrendüség,stb stb...
Ezekre mondta hogy a doki hülye neki semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!