Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem titokban videókat rak fel magáról a tiktokra. Vajon ez csak nekem okoz problémát?
Lehet, társkeresőn is fent van. Én sem biznék meg benne! Ennyire rá ér két pici gyerek mellett?!
Ne légy lúzer, beszélj vele, és mond neki ez így nem megy tovább.
Tipikus figyelemigénylő nő.
Én a kérdező helyében csinálnék egy kamuprofilt, jelölném az asszonyt, chatelnék is vele, sőt még a többi delikvenst is "kikérdezném", hogy mik voltak az esetleges tapasztalatok.
Ha sikerülne asszonyelvtárssal összehozni egy "randit", akkor meg instant be is adnám a válást. :D
Van olyan szingli anyuka rokonom, aki kiment svájcba öreg faszikhoz „takarittani”
Szóval el tudom hinni, hogy létezik ilyen. Bár akkor meg nincs értelme a kérdésnek... bár ha jól megy neki, akkor ne válj, mert közösen szerzett vagyon 😃
a kérdésre: a hisztrionikus személyiségzavar az a szó, amit keresel.
Szóval szarrá csalnak, megaláznak, még nem is titkolja a nő és neked ez komolyan belefért eddig? Az nem semmi, hogy még csak most kezded fontolgatni a válást, amikor ez már régóta megy és háborogsz nonstop, de azért együtt vagytok. 😂
Szerintem a házasság előtt is ilyen volt a nő, neked meg vén trottyként megfelelt mutogatni, most meg csodálkozol, hogy egy szaros házassági papírtól nem lett anyuka típus, gondolom előtte se volt az.
Azért jó undorítóak vagytok mind ketten, hogy gyereket vállaltatok, ugyanúgy diszfunkcionális vagy, mint a nejed, csak másképpen.
Egyedül csak a gyerekeiteket sajnálom, a stílusod alapján te se lehetsz valami jó szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!