Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ez? Szeretem ha csúnyán beszélnek velem. Folyt. Lent.
Tudom kicsit furcsa de igy van.
Olyan pasira vágyok aki nem olyan nyálas, néha kicsit csunyán lekezelően beszél velem, de nem ver meg.
Megmondja, hogy mit csináljak, és ha valamit nem nagyon tudok eldönteni akkor megmondja, hogy mi legyen.
De azért figyelembe veszi az én véleményemet is, csak azért elég kemény legyen...
Van még ilyen gondolozásu lány?
Nem egészen.Én utálom ha csúnyán beszélnek velem,ha csúnyán beszélni néha az más,de ne velem beszéljen úgy,hogy "b@zd szájba magad" stb.
18/L
Egyszerű a válasz: Nem vagy normális.
Nah de komolyra fordítva a szót, lehet hogy te szociálisan egy ilyen családi közegben nőttél fel ahol anyád meg apád igy beszélt egymással, netán veled és te ehhez vagy hozzá szokva ennek következménye, hogy te is szereted ha így beszélnek veled.
Nem, nem beszélnek igy egymással.
Nem is ismerek senkit akivel igy beszélne a férje...Ezért nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!