Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok a helyzetemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyzetemben ha a párom a volt családjával tölt minden időt?

Figyelt kérdés

Párommal az első gyerekünket várjuk, de neki az előző kapcsolatából van egy 11 éves lánya. Nem miattam váltak el az anyjával. Most a kistesó érkezése miatt teljesen behisztizett, féltékeny lett. Amikor apás hét van ott kell a páromnak aludnia náluk. Akkor több napig nem is keres engem. A kislány hozzánk nem akar jönni, pedig szobája is van. Mindenben támogattam őket.

Most mikor nekem kellene kis segít, akkor nem is keres a párom. A héten is ott van, egy hívást sem kaptam, orvosnál is voltam nem érdekelte. A gyerekkel és a volt párjával mennek el pár napra a balatonra. Azt érzem, hogy mi csak már feleslegesek leszünk a babával. Többször annyival lerázott nem nagy dolog lesz, nem számít.

2022. júl. 28. 19:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos megcsal az exével.
2022. júl. 28. 22:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze 11!!!! éves lány olyan hisztit levág, hogy apukának ott kell aludni.🙂🙂Ezt Te sem hiszed el?

Én abszolut nem vagyok féltékeny típus, de ez a pasi az "ex"ével van már visszaköltözött, vagy helyre akarja hozni.

Rosszabb esetben két családot akar.

Sajnos ez nem normális kapcsolat köztetek.

2022. júl. 28. 23:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, minden eddigi válaszadó kb. ugyanazon a véleményen van.

Mit szándékozol most tenni?

2022. júl. 29. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!