Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok a helyzetemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyzetemben ha a párom a volt családjával tölt minden időt?

Figyelt kérdés

Párommal az első gyerekünket várjuk, de neki az előző kapcsolatából van egy 11 éves lánya. Nem miattam váltak el az anyjával. Most a kistesó érkezése miatt teljesen behisztizett, féltékeny lett. Amikor apás hét van ott kell a páromnak aludnia náluk. Akkor több napig nem is keres engem. A kislány hozzánk nem akar jönni, pedig szobája is van. Mindenben támogattam őket.

Most mikor nekem kellene kis segít, akkor nem is keres a párom. A héten is ott van, egy hívást sem kaptam, orvosnál is voltam nem érdekelte. A gyerekkel és a volt párjával mennek el pár napra a balatonra. Azt érzem, hogy mi csak már feleslegesek leszünk a babával. Többször annyival lerázott nem nagy dolog lesz, nem számít.

2022. júl. 28. 19:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Valószínűleg összemelegettek az exel újra. Engedd el.
2022. júl. 28. 19:10
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Hát ez nagyon nincs rendben. Terveztétek ezt a gyereket? Gondolom, házasok sem vagytok. Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy egyedülálló anya leszel. Sajnálom.

N

2022. júl. 28. 19:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Számomra elég gáznak hangzik ez. Az oké, hogy foglalkozik a gyerekével, de az exnél aludni több napig, közös nyaralás velük - nélküled, miközben téged hívásra sem méltat.

Ez abszurd.

2022. júl. 28. 19:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez eléggé nem normális, gyanús. Mindenképp szólj párodnak, hogy ez így nem mehet tovább.
2022. júl. 28. 19:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ti mióta vagytok együtt? Nekem ez úgy hangzik, hogy hazaköltözött.
2022. júl. 28. 19:16
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Hagynám őket nyaralgatni, aztán közben elköltöznék a piccssába. De én egyrészt elég féltékeny tipus vagyok, ilyen szinten nem tudok és nem akarok osztozni a páromon. Másrészt meg elég hirtelen haragú és hisztis típus is, tehát ekkora pofátlanság nálam nincs a szőnyeg alá söpörve.

Addig rendben van, hogy a lánya most több odafigyelésre vágyik. De ez már túlzás.

2022. júl. 28. 19:19
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

😲😲😲😳😳😳😳😳

Jesszusom, hirtelen nem jutok szóhoz. Tudom nehéz, es neked is ott a babóca, de komolyan még nem hagytad el? Én az első alkalommal megtettem volna ahogy ott alszik a volt párjánál. Nem is tudom ezt hogyan gondolja? Meg hogy velük megy nyaralni? Ilyen nincs.

2022. júl. 28. 19:28
 8/13 anonim ***** válasza:
95%

Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ez a kapcsolat befuccsolt. A pasi számára csak az egyik család létezik, az első. Elképesztő, milyen buták a nők, ilyen bizonytalan kapcsolatba gyerek... Kívánom, hogy ne legyen igazam.

N

2022. júl. 28. 19:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rendben. Én nem vagyok egy féltékeny típus, de ez nálam is kiverte a biztosítékot. Ha fontos lennél neki, már az elején meghúzta volna a határokat. A gyerek bármikor mehet hozzátok, de ő ott él veled, nem az anyjával. Pont. Tuti, hogy van valami köztük az exével. Persze rá lehet fogni a gyerekre, de azért ezt neki is érezni kellet volna, hogy nem normális.

Mit csinálnék? Összepakolnám a cuccait, és amikor méltóztat hazajönni, a kezébe nyomnám, azzal, hogy fordulhat is vissza a családjához.

2022. júl. 28. 22:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szakítanék. Nekem nem férne bele, hogy ott alszik. Ez nem normális dolog.

Ha elmennél, legalább meglátnád, mennyit érsz neki. Összekapja magát, vagy tényleg nem foglalkozik veletek. Mert ugye ez a babára is érvényes.

2022. júl. 28. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!