Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a fejemre hatni?
A probléma forrása hogy semmit nem csinál itthon.Haz felújítás se halad,hazajön munkából egy poharat nem tesz arrébb.Nem halad mindent telibe szarik.Es meg o van megsertodve meg állítása szerint nem hagyom élni.
Kifogás: Fáradt vagyok,nincs pénz(olyan dolgokat is 100000evig halogat amihez nem is kell)
Mindezt úgy hogy mindjárt jön a második babo.
Ha úgymond a vállással fenyegetőzok azt mondja intézzem.
#19 Oké, és a kérdezővel vajon mennyire lehet osztozni a felújítási munkálatokon így terhesen?
Gondolom beköltöztek valami félkész/erősen felújítandó házba, aztán most a férjnek kellene második műszakban építőmunkásként üzemelnie.
Gondolom a panelbe se csinált sokmindent,szóval ez nem most derülhetett ki!
És igen,erre vállaltatok meg egy gyereket!Mégis mire számítottál?
Ha a munkán kívül semmit nem akar csinálni az aztán nagyon jó munkamegosztás.Jah, hogy a terhes asszony nem tud segíteni és akkor máris fel vagyok én is mentve bármilyen munkavégzés alól?
Azért egy családban amellett hogy osztoznak a feladatokon kell lenni családfőnek is, aki kezébe veszi az irányítást és tesz azért hogy a családja élete jól alakuljon.Ez az ember nem tesz semmit ezért, csak a saját kényelmével van elfoglalva.Meg egy jó házasság nem csak arról szól hogy kiveszi mindenki a részét a dolgokból...hanem hogy mindenki teszi a dolgát, ahogy tudja, és nem kicsinyes,és nem nézi a másikat hogy hát sokkal kevesebb dolog jut rá.Vagy könnyebb.Ráadásul terhesen nem lesz.rni kéne a feleségét, hanem segíteni, támogatni, könnyíteni az életét.Nyilván 2 oldala van az éremnek.A feleségnek is kéne segíteni ilyen helyzetben a férj életét, amennyire a körülmények és a lehetőségek adottak.Nyilván ne fizikai munkát végezzen.De lehetne tervezni, szervezni...ha felújítási munkák vannak,akkor lehetne szépen sorjában haladni...költségvetést csinálni, ami alapján látja az ember nagyjából mi mennyibe fog kerülni, mennyi pénz áll rendelkezésre, mikor kerülhet sor a dologra,miket kell hozzá megvenni,megtenni.Milyen segítség szükséges hozzá, esetleg lesz-e valamilyen külső segítség, barát rokon akárki személyében.Egy normális családban megbeszélik a dolgokat, nem úgy van hogy felújítás van,majd a férj megcsinálja...aztán meg csak a panaszkodás van hogy neki se áll.Kölcsönösen segíteni kell a másikat.
Én ezt tényleg nem értem hogy egyes házaspárok hogy boldogulnak együtt, főleg több gyerekkel...ha nem tudják, vagy nem is akarják segíteni egymás életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!