Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne a fejemre hatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne a fejemre hatni?

Figyelt kérdés

A probléma forrása hogy semmit nem csinál itthon.Haz felújítás se halad,hazajön munkából egy poharat nem tesz arrébb.Nem halad mindent telibe szarik.Es meg o van megsertodve meg állítása szerint nem hagyom élni.

Kifogás: Fáradt vagyok,nincs pénz(olyan dolgokat is 100000evig halogat amihez nem is kell)

Mindezt úgy hogy mindjárt jön a második babo.

Ha úgymond a vállással fenyegetőzok azt mondja intézzem.

2022. júl. 26. 15:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

Érdekes itt mindenki azt veszi evidenciának hogy egy férfinak a ház körüli ostoba munkák, barkácsolás végeláthatatlan fűnyírás meg szenvedés a célja.

Az senkinek nem jut eszébe h ha ennyire nincs kedve hozzá, akkor mondjuk ne csinálja?

Hívjatok egy takarítónőt. Meg egy kertészt. Ha meg nem éri meg, költözzetek vissza lakásba. Senki se tiltja meg h merj nagyot álmodni de tudni kell visszavonulút fújni ha az ember rájön h hülyeséget csinált.

2022. júl. 26. 15:43
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy panelben nyilván kevesebb a tennivaló, mint a kertes házban, de azt nehezen hiszem, hogy ott szó nélkül kivette a részét a háztartásból, vagy legalább néha segített, a kertes házban meg varázsütésre már semmire nem hajlandó.

Azt sem hiszem, hogy a kertes ház hatására kezdett el lekezelően bánni veled. De hát te tudod. Lehet trükközni, játszmázni, próbálni "nevelni", de két pici gyerekkel abszolút vesztes helyzetben vagy. Elválni nem fogsz, ezt ő is tudja. Onnantól kezdve meg max sipítozik kicsit a sárkány némber, de ugyan úgy kimossa a zoknit és asztalra teszi a kaját.

2022. júl. 26. 15:48
 13/24 anonim ***** válasza:
29%

Igen, én is azt nem értem, hogy ezek szerint a férj nem a világ lustája, ha a gyerekkel és a takarítással foglalkozik (bár ez ellentétben áll azzal, hogy a kérdésben még egy poharat sem volt hajlandó arrébb tenni, de mindegy). Hanem szimplán nincs kedve még munka után Mekk Eleket jatszani.

Nem mindenkinek való a kertes ház, rengeteg meló van vele, igazából csak akkor éri meg, ha az ember szeret kertészkedni, barkácsolni alapból. Ha nem szeret, akkor csak soha véget nem érő nyűg. Én a helyetekben visszamenék panelba. Nem is egészen értem hogy gondoltátok, hogy majd a férj meló mellett egyedül még ezzel is foglalkozzon. Mert ugye nyilván te terhesen nem tudsz segíteni neki kb semmiben. Én is telibe szarnám a felújítást egy ledolgozott nap után, mert fáradt lennék. Azért itt nem alap házimunkákról lenne szó.

2022. júl. 26. 15:53
 14/24 Semuhi ***** válasza:
2022. júl. 26. 15:53
 15/24 Semuhi ***** válasza:
Ezzel a videoval
2022. júl. 26. 15:54
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Itt sok mindennel baj van. Egy hogy ezt nem tudjátok megbeszélni. Szoktál azért veszekedni hogy nem csinálja meg?

Kettő az hogy válással fenyegetőzől , amire az ő válasza is elég kiábrándító. Ezekkel a játszmázásokkal semmire nem fogtok menni, és csak rosszabb lesz.

2022. júl. 26. 16:01
 17/24 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a normális hozzáállás az, hogy csinálja a családi házzal kapcsolatos munkákat az, aki családi házba akart költözni.

Nálunk a férjem mániája volt a családi ház, már mióta összeköltöztünk, én soha nem rajongtam érte, szerintem azt a plusz pénzt sokkal értelmesebben is elkölthettük volna.

Már az elején kijelentettem hogy semmilyen ház körüli munkára nem vagyok hajlandó (kertészkedés, gazolás stb) így amellett hogy fele-fele arányban csináljuk a házimunkákat, minden kerti munkát ő végez.

2022. júl. 26. 16:31
 18/24 anonim ***** válasza:
15%
Gondolom a kertes házba költözést te finanszíroztad, azóta is fizeted a részleteket. Az enber meg csak a lábát lóbálja
2022. júl. 26. 16:55
 19/24 anonim ***** válasza:
26%

Hát elég gáz hogy sokan mennyire úgy vélekednek hogy aki annyira akarta a családi házat oldja is meg az ezzel járó feladatokat. Gondolom az ilyenek a gyereket is így vállalják.Amelyik akarta majd az foglalkozik vele.Nagyon szerencsés az a gyerek ilyen szemszögből,akit mindkét fél akart! Vagy az is ez csodás helyzet ha egyik se akarta, csak becsúszott.

Egy házasság épp hogy arról kéne szóljon hogy segítik egymás életét a felek,és kiegészítik egymást.Jól kijönnek egymással, jól együtt tudnak működni és jó párost alkotnak megoldva és megosztva a teendőket,feladatokat!

2022. júl. 26. 17:02
 20/24 anonim ***** válasza:
50%

A gyerek az első.

Aztán jön a válás.

2022. júl. 26. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!