Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a fejemre hatni?
A probléma forrása hogy semmit nem csinál itthon.Haz felújítás se halad,hazajön munkából egy poharat nem tesz arrébb.Nem halad mindent telibe szarik.Es meg o van megsertodve meg állítása szerint nem hagyom élni.
Kifogás: Fáradt vagyok,nincs pénz(olyan dolgokat is 100000evig halogat amihez nem is kell)
Mindezt úgy hogy mindjárt jön a második babo.
Ha úgymond a vállással fenyegetőzok azt mondja intézzem.
Érdekes itt mindenki azt veszi evidenciának hogy egy férfinak a ház körüli ostoba munkák, barkácsolás végeláthatatlan fűnyírás meg szenvedés a célja.
Az senkinek nem jut eszébe h ha ennyire nincs kedve hozzá, akkor mondjuk ne csinálja?
Hívjatok egy takarítónőt. Meg egy kertészt. Ha meg nem éri meg, költözzetek vissza lakásba. Senki se tiltja meg h merj nagyot álmodni de tudni kell visszavonulút fújni ha az ember rájön h hülyeséget csinált.
Egy panelben nyilván kevesebb a tennivaló, mint a kertes házban, de azt nehezen hiszem, hogy ott szó nélkül kivette a részét a háztartásból, vagy legalább néha segített, a kertes házban meg varázsütésre már semmire nem hajlandó.
Azt sem hiszem, hogy a kertes ház hatására kezdett el lekezelően bánni veled. De hát te tudod. Lehet trükközni, játszmázni, próbálni "nevelni", de két pici gyerekkel abszolút vesztes helyzetben vagy. Elválni nem fogsz, ezt ő is tudja. Onnantól kezdve meg max sipítozik kicsit a sárkány némber, de ugyan úgy kimossa a zoknit és asztalra teszi a kaját.
Igen, én is azt nem értem, hogy ezek szerint a férj nem a világ lustája, ha a gyerekkel és a takarítással foglalkozik (bár ez ellentétben áll azzal, hogy a kérdésben még egy poharat sem volt hajlandó arrébb tenni, de mindegy). Hanem szimplán nincs kedve még munka után Mekk Eleket jatszani.
Nem mindenkinek való a kertes ház, rengeteg meló van vele, igazából csak akkor éri meg, ha az ember szeret kertészkedni, barkácsolni alapból. Ha nem szeret, akkor csak soha véget nem érő nyűg. Én a helyetekben visszamenék panelba. Nem is egészen értem hogy gondoltátok, hogy majd a férj meló mellett egyedül még ezzel is foglalkozzon. Mert ugye nyilván te terhesen nem tudsz segíteni neki kb semmiben. Én is telibe szarnám a felújítást egy ledolgozott nap után, mert fáradt lennék. Azért itt nem alap házimunkákról lenne szó.
Kérdező. Itt sok mindennel baj van. Egy hogy ezt nem tudjátok megbeszélni. Szoktál azért veszekedni hogy nem csinálja meg?
Kettő az hogy válással fenyegetőzől , amire az ő válasza is elég kiábrándító. Ezekkel a játszmázásokkal semmire nem fogtok menni, és csak rosszabb lesz.
Szerintem a normális hozzáállás az, hogy csinálja a családi házzal kapcsolatos munkákat az, aki családi házba akart költözni.
Nálunk a férjem mániája volt a családi ház, már mióta összeköltöztünk, én soha nem rajongtam érte, szerintem azt a plusz pénzt sokkal értelmesebben is elkölthettük volna.
Már az elején kijelentettem hogy semmilyen ház körüli munkára nem vagyok hajlandó (kertészkedés, gazolás stb) így amellett hogy fele-fele arányban csináljuk a házimunkákat, minden kerti munkát ő végez.
Hát elég gáz hogy sokan mennyire úgy vélekednek hogy aki annyira akarta a családi házat oldja is meg az ezzel járó feladatokat. Gondolom az ilyenek a gyereket is így vállalják.Amelyik akarta majd az foglalkozik vele.Nagyon szerencsés az a gyerek ilyen szemszögből,akit mindkét fél akart! Vagy az is ez csodás helyzet ha egyik se akarta, csak becsúszott.
Egy házasság épp hogy arról kéne szóljon hogy segítik egymás életét a felek,és kiegészítik egymást.Jól kijönnek egymással, jól együtt tudnak működni és jó párost alkotnak megoldva és megosztva a teendőket,feladatokat!
A gyerek az első.
Aztán jön a válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!