Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom volt felesége be van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom volt felesége be van jelentve a párom lakására, pedig több mint 5 éve elváltak, van közös gyerek, a volt nő alberloje nem jelenti be oda a nőt, tudom nincs közöm hozzá de zavar, szerintetek ez normális? A volt nő évek óta kapcsolatban van.

Figyelt kérdés

2022. júl. 25. 15:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%
#9 Az albérlete akár évente változhat, ha kiteszi a tulaj.A gyerek miatt így is-úgy is tartani kell a kapcsolatot.Olyan nagy tragédia a gyereknek odaadni az anyja leveleit és elküldeni vele?Ne viccelj már.
2022. júl. 25. 20:34
 12/24 anonim ***** válasza:
#11 akkor évente bejelenti a lakcímét. Ez a legkisebb gondja, ha "kiteszi a tulaj".
2022. júl. 25. 20:59
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
#12 De áruld már el, hogy téged mit zavar az, hogy ez a nő be van jelentve a volt férje lakásába?A volt férjet nem zavarja, téged mit zavar?Ha évente költöznie kell mondjuk, az jó legalább, hogy ezzel sem kell szarozni, mindig új lakcímkártyát csináltatni, minden hivatalos helyen bejelenteni a lakcímváltozást.Nem mindenki halálos ellenségként kezeli a volt házastársát.Egészségesebb is egy normális, semleges viszony, ha gyerek is van.
2022. júl. 25. 21:24
 14/24 anonim ***** válasza:
63%
#13 engem nem zavar, ha más csinálja. Dedós dolog máshová bejelentve lenni, megkérni, léccilécci a leveleket, meg ha bárki keresne, meg a gyerek se oda megy majd iskolába, ahol körzetes, majd magyarázkodunk, satöbbi satöbbi. Akinek ez kell, hát csinálja. Önálló felnőtt ember bejelenti a lakcímét.
2022. júl. 25. 22:00
 15/24 anonim ***** válasza:
#14 Bejelentette.Oda, ahol most van.
2022. júl. 25. 22:49
 16/24 anonim ***** válasza:
#15 látom, megértetted, miről van szó
2022. júl. 25. 22:53
 17/24 anonim ***** válasza:
#16 Persze.Ezzel fejeztem ki, hogy nem értek veled egyet.Ezek szerint te nem értetted meg.
2022. júl. 25. 22:56
 18/24 anonim ***** válasza:
#17 te kérdeztél, én válaszoltam, most meg kötekedsz. Troll vagy.
2022. júl. 25. 23:00
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén megvallva, ez nekem sem tetszene.

N

2022. júl. 25. 23:13
 20/24 A kérdező kommentje:
De nincs szülő testvér nagymama rokon ahová be tudja jelenteni a lakcímét? Vagy felnőtt ember válaszon olyan albérletet ahová bejelentik. Felnőtt ember megkéne oldania
2022. júl. 26. 04:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!