Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom volt felesége be van jelentve a párom lakására, pedig több mint 5 éve elváltak, van közös gyerek, a volt nő alberloje nem jelenti be oda a nőt, tudom nincs közöm hozzá de zavar, szerintetek ez normális? A volt nő évek óta kapcsolatban van.
Figyelt kérdés
2022. júl. 25. 15:52
11/24 anonim válasza:
#9 Az albérlete akár évente változhat, ha kiteszi a tulaj.A gyerek miatt így is-úgy is tartani kell a kapcsolatot.Olyan nagy tragédia a gyereknek odaadni az anyja leveleit és elküldeni vele?Ne viccelj már.
12/24 anonim válasza:
#11 akkor évente bejelenti a lakcímét. Ez a legkisebb gondja, ha "kiteszi a tulaj".
13/24 anonim válasza:
#12 De áruld már el, hogy téged mit zavar az, hogy ez a nő be van jelentve a volt férje lakásába?A volt férjet nem zavarja, téged mit zavar?Ha évente költöznie kell mondjuk, az jó legalább, hogy ezzel sem kell szarozni, mindig új lakcímkártyát csináltatni, minden hivatalos helyen bejelenteni a lakcímváltozást.Nem mindenki halálos ellenségként kezeli a volt házastársát.Egészségesebb is egy normális, semleges viszony, ha gyerek is van.
14/24 anonim válasza:
#13 engem nem zavar, ha más csinálja. Dedós dolog máshová bejelentve lenni, megkérni, léccilécci a leveleket, meg ha bárki keresne, meg a gyerek se oda megy majd iskolába, ahol körzetes, majd magyarázkodunk, satöbbi satöbbi. Akinek ez kell, hát csinálja. Önálló felnőtt ember bejelenti a lakcímét.
15/24 anonim válasza:
#14 Bejelentette.Oda, ahol most van.
16/24 anonim válasza:
#15 látom, megértetted, miről van szó
17/24 anonim válasza:
#16 Persze.Ezzel fejeztem ki, hogy nem értek veled egyet.Ezek szerint te nem értetted meg.
18/24 anonim válasza:
#17 te kérdeztél, én válaszoltam, most meg kötekedsz. Troll vagy.
19/24 anonim válasza:
Őszintén megvallva, ez nekem sem tetszene.
N
20/24 A kérdező kommentje:
De nincs szülő testvér nagymama rokon ahová be tudja jelenteni a lakcímét? Vagy felnőtt ember válaszon olyan albérletet ahová bejelentik. Felnőtt ember megkéne oldania
2022. júl. 26. 04:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!