Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szakítottál a legutóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szakítottál a legutóbb pároddal?

Figyelt kérdés

2022. júl. 25. 13:43
1 2 3
 11/21 Semuhi ***** válasza:
Ha jol tudsz kommunikálni a 3. Választást megtudod vele beszélni ha nem félszavakbol kommunikálsz .. énis szakitottam volna vele a 3 as miatt .. de inkabb elfogadtam mert szerettem .. aztan kidobott a 3 as pontert -_
2022. júl. 25. 17:46
 12/21 anonim ***** válasza:
43%
Drogos, függő, hazug volt, csalt is(csak nemtudta h tudom), egoista volt s azt hitte jobban ismer h tzdja milyen vagyok hol ott foggalma se volt 😃 Kb 5 hónapig voltunk úgymond együtt.. Igazából pszichológiailag irányítottam h ő mondja ki, h tutira hagyjon békén. Direkt monogán sexet adtam, nem beszélgettem vele, távolodtam tőle, kisebb veszekedések a semmin, s hál égnek úgy lett ahogy akartam. Kis oroszlán orránál fogva vezette a nagy okos kost 😃
2022. júl. 25. 19:48
 13/21 anonim ***** válasza:
93%

Nő vagyok.

Azért szakítottam mert nem tisztelt, csúnyán beszélt velem, mindenen kiakadt, nem lehetett vele semmit se megbeszélni, munka után semmit se csinált csak lefeküdt aludni én meg hallgathattam ahogy horkol

2022. júl. 25. 19:53
 14/21 A kérdező kommentje:
10es, még nem szakitottam soha
2022. júl. 26. 14:09
 15/21 anonim válasza:

33F vagyok.

Én is úgy alakítottam, hogy ő szakítson, mert egy labilis, idegileg instabil nő volt. Ha én dobom ki, nagyob baj lett volna, lehet.

Így fölényben érezhette magát, amire vágyott, gondlom.

2022. júl. 27. 10:35
 16/21 anonim ***** válasza:

15-ös: hogy tudtad úgy alakítani, hogy ő dobjon ki?

Hasonló helyzetben vagyok, csak ellenben veled vagy a te helyzeteddel én vagyok a nő a kapcsolatban

2022. júl. 27. 10:37
 17/21 anonim válasza:
100%

Úgy, hogy folyamatosan követelt dolgokat, ami eleve nem normális egy kapcsolatban szerintem. Az, hogy dolgokat követelsz a párodtól, amit tudod, hogy ő nem akar. Magyarra lefordítva, ez egy bántalmazó kapcsolat volt, ahol a nő volt a lelki bántalmazó. Igen, van ilyen. Én elég békés ember vagyok.

Na és általában a bántalmazó egy idő után kilép a kapcsolatból, ha nem engedelmeskedsz neki. Így kell elérni, nem csináltam azt amit követelt. :)

Egyébként vannak erről jó cikkek. Ott is azt írják, ha szerencséd van, ő maga lép ki.

2022. júl. 27. 10:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Értem, köszi a választ. Nekem ezt nehéz betartani, mert félek hogy hogy reagál ha nemet mondok neki.
2022. júl. 27. 11:01
 19/21 anonim válasza:

Igen. Jobb lesz, ha menekülsz ebből a kapcsolatból. Tudom nehéz, de hidd el, ez így rohadtul nem jó.

Nekem is azért kellett így, mert így is "én tettem tönkre őt" - azzal, hogy nem úgy táncoltam ahogy fütyül, így muszáj volt neki kidobnia engem.

Beteg lelkek ezek. Ha gondolod privátban beszélhetünk, hát ha tudok segíteni :)

2022. júl. 27. 11:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Rendben,koszi. Fogok majd irni kesobb.😊
2022. júl. 27. 11:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!