Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő vagyok.
Azért szakítottam mert nem tisztelt, csúnyán beszélt velem, mindenen kiakadt, nem lehetett vele semmit se megbeszélni, munka után semmit se csinált csak lefeküdt aludni én meg hallgathattam ahogy horkol
33F vagyok.
Én is úgy alakítottam, hogy ő szakítson, mert egy labilis, idegileg instabil nő volt. Ha én dobom ki, nagyob baj lett volna, lehet.
Így fölényben érezhette magát, amire vágyott, gondlom.
15-ös: hogy tudtad úgy alakítani, hogy ő dobjon ki?
Hasonló helyzetben vagyok, csak ellenben veled vagy a te helyzeteddel én vagyok a nő a kapcsolatban
Úgy, hogy folyamatosan követelt dolgokat, ami eleve nem normális egy kapcsolatban szerintem. Az, hogy dolgokat követelsz a párodtól, amit tudod, hogy ő nem akar. Magyarra lefordítva, ez egy bántalmazó kapcsolat volt, ahol a nő volt a lelki bántalmazó. Igen, van ilyen. Én elég békés ember vagyok.
Na és általában a bántalmazó egy idő után kilép a kapcsolatból, ha nem engedelmeskedsz neki. Így kell elérni, nem csináltam azt amit követelt. :)
Egyébként vannak erről jó cikkek. Ott is azt írják, ha szerencséd van, ő maga lép ki.
Igen. Jobb lesz, ha menekülsz ebből a kapcsolatból. Tudom nehéz, de hidd el, ez így rohadtul nem jó.
Nekem is azért kellett így, mert így is "én tettem tönkre őt" - azzal, hogy nem úgy táncoltam ahogy fütyül, így muszáj volt neki kidobnia engem.
Beteg lelkek ezek. Ha gondolod privátban beszélhetünk, hát ha tudok segíteni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!