Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan sértődött, haragudott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött, haragudott meg rám a barátnőm emiatt?

Figyelt kérdés
Az egész hétvégét együtt töltöttük. Pénteken nála voltam, ott aludtam, hétvégén pedig nálunk, egészen vasárnap estig. Majd én nála aludtam tegnap, ma reggel pedig jöttem dolgozni. Kocsival voltam/vagyok és tegnap megkérdezte tőlem, hogy nem-e megyek fel még hozzá egy kicsit munka után? Én erre azt mondtam neki, hogy meglátjuk, nem tudok még mit mondani. Aztán ma reggel ébredés után újra megkérdezte, meg mondta, hogy addigra összepakol nekem, ne foglalkozzak most vele. Én ugye tisztelettudóan mondtam neki, hogy nem biztos, hogy maradok, sőt, szerintem nem is. (Azt tudni kell, hogy 60 km-re lakok tőle és idő, mire hazaérek. No meg az sem mellékes, hogy mire otthon vagyok, már csak annyira van időm, hogy fürödjek, egyek és ennyi.). Erre reggel kiabált velem, amikor ezt közöltem vele. Felemelte a hangját, erre ideges lettem, szóltam neki, hogy hagyja abba, mert nem gondolom, hogy ezt érdemlem és, hogy ez lenne a megoldás. Viszont itt be is fejeztem, azt mondtam neki, ha így gondolod, akkor legyen így és eljöttem tőle. Se csók, se elköszönés. Nagyon megharagudtam emiatt rá. Azt is feldobtam, hogy az egész hétvégét együtt töltöttük, nincs oka haragudni rám azért, mert nem megyek fel hozzá 30 perce. (Úgysem annyi lenne ebből, és, ha csak 7-kor indulnék haza, akkor is 8 óra, mire otthon vagyok, reggel negyed 5-kor pedig kelek). Azt még hozzátenném, hogy mondta még a veszekedésünk előtt, hogy jövő héten menstruálni fog, úgyhogy készüljek. (Poénból mondta, hogy készüljek, ugye ilyenkor a nők kicsit érzékenyebbek bizonyos dolgokra.). Erre én szintén poénból mondtam neki, hogy jó, akkor jövő héten nincs találkozó. Na erre azt mondta nekem, hogy akkor ott az ajtó.. Hiába kértem tőle bocsánatot, hogy tényleg csak viccnek szántam. Kérdeztem tőle, hogy amikor eddig menstruáltál, akkor se találkoztunk, vagy micsoda? Nagyon besértődött rám, nem tudom eldönteni, hogy jogos-e, vagy, hogy egyáltalán keressem-e. Bocsánatot kértem tőle ott, hozzáteszem, én nem érzem jogosnak, ahogy kiabált és veszekedett velem emiatt. Köszönöm!

2022. júl. 25. 09:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem a barátnőd ezt túlreagálta és neki kellene bocsánatot kérnie. Együtt voltatok egész hétvégén akkor mit sértődik meg azon hogy nem mész hozzá? Kicsit olyan hogy ha nem úgy van ahogy neki tetszik a helyzet akkor kiveri a balhét. Ezzel viszont semmi jót nem fog elérni.
2022. júl. 25. 16:40
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
Nő vagyok, de nem tudnék ilyen emberrel élni, és sohasem vágok ki ilyen hisztit a semmin, mint a csajod. :(
2022. júl. 25. 17:01
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Ja, és jellemző, hogy úgy irányítjah h te érezd magad szrul. Kell ez neked? Őszintén...
2022. júl. 25. 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem csak megvan neki és hisztis. Ilyenkor ne tegyél úgy mintha nem lenne jogos, mert azzal csak megbántod. Tényleg túlreagálja, nincs igaza, de hát a hormonok már csak ilyenek. Utólag meg fogja bánni, ilyenkor meg türelmesnek kell lenni.
2022. júl. 26. 01:24
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
Pms közé tartozik ez is,hogy ilyen hisztis mielőtt megjön a havija.
2022. júl. 26. 08:00
 16/17 anonim ***** válasza:
52%

Kuka.

Annyit csalódtam mostanában, hogy már allergiás vagyok az ehhez hasonló manipulatív hülye libákban.

Többet ér a lelkivilágod ennél. A döntés a te kezedben van!

2022. júl. 26. 12:25
 17/17 anonim ***** válasza:
68%
Hogyhogy te kértél bocsánatot? Mire fel? Meg kellett volna neki mondani, ha már most így reagál ilyen egyszerűen megoldható dolgokra, mi lenne, ha már feleség lenne. Neki kellene bocsánatot kérnie, hogy annyi megértés nincs benne, hogy elvárja, hogy 60 km-t vezessél, ne aludjál, úgy menjél dolgozni, sose legyél otthon, szóval ezt a nőt hanyagolni kell!!!
2022. júl. 26. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!