Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem szeret csókolózni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem szeret csókolózni "csak úgy", én viszont igen. Működhet ez így?

Figyelt kérdés

Valaki van/volt hasonló szituációban? Lehet ez így tartós?

Én nagyon igényelném, amikor beszéltünk erről, azt mondta, ő egyszerűen nem az a csókolózós típus. Ezért kb csak szájrapuszi van... nekem a csók sokkal intimebb, nem kell folyamatosan, de azért néha jól esne. Ehhez képest csak szex közben van, néha akkor sem.

Én vagyok a nő.

2022. júl. 24. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanilyen vagyok mint a párod, és nem egy kezdődő kapcsolatom ment tönkre ez miatt.

A szájra puszival nincs semmi bajon, a bújást, ölelést kifejezetten szeretem, és előjáték során is imádom végigcsókolni a testét.

De a nyelves csóktól egyszerűen rosszul vagyok, szó szerint idegesít. Még azt sem szeretem, ha valakit csókolózni látok.

Nem tudom mitől alakult ez ki, de végig így volt, az összes partneremmel.

Szóval ez csak rajtad múlik, hogy lehet e tartós a dolog.

2022. júl. 24. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretek csókolni csak úgy. Persze nem úgy mint az utcán a tini nagy szerelmesek. A mostani barátom az amelyik ezt úgy ahogy kedveli éa nem bánja. Ő is szokott kezdeményezni ilyet. Viszont az előtte lévőkben nem volt ilyesmi. Feszt én kezdtem adtam és meguntam. Nekem ez egyfajta nemtörődömséget jelent. De hát ki milyen.
2022. júl. 24. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretek csókolozni, a párom annyira nem. Mi megállapodtunk a szájra pusziban. Az a “baj”, hogy a nyelvestol nagyon be indulunk és nem tudunk leállni. De azért szájra puszi napi párszor szokott lenni.

23N

2022. júl. 24. 16:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól hogy ő kevésbé igényli a csokolozást, attól egy kapcsolat müködhet én nő vagyok, én se szeretek feszt csokolozni, de ettől még nem csinálnék ebből gondot ha a pasi viszont igen. Mert két embernek idomulnia csiszolodnia kell egymáshoz, azt max el viselem hogy kicsit többet csokolozok az ő kedvéért, DE van jó oldala, ha a kedvedért többet csokolozik veled pedig ő nem igazán szeret, ez egy full őszinte szeretet, mérce, ugyanis én is ilyen vagyok, amikor már annyira nem szeretem a másikat kezd kihülni az érzelmeim a másik felé, akkor lesznek kifogások hogy amiket kezdetben meg tettem miért nem teszem már meg, mert már el mulik az a tűz, és már minek. Amig hajlandó a kompromiszumra és miattad meg adja ami kell neked addig bármit meg tenne érted mert szeret, amint jönnek a kifogások már nem igazán szeret, már csak teher már csak nyűg az egész akkor kell lépni a kapcsolatból akkor kell szakítani mert vagy ő teszi meg egy jó kifogásból vagy te dobod őt, de aki szakít annak nem fáj, mert ő már fel készül rá a szakításra lelkileg, akivel szakítanak és fel készületlen erre annak fog ez fájni mert váratlan és ezért.
2022. júl. 24. 17:59
 5/6 nemaRendőrség ***** válasza:
Ha te kezded a csókot viszonozza?
2022. júl. 24. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A baratom ugyanezt csinalta velem, hogy o nem szeret csokolozni stb neki csak szex kozben, de akkor se sokat. Sok siras, sok vita, sok kiirt gyk kerdes aztan beletorodtem . Aztan meg kisuerettem belole, most mar jonne es csokolna csak ugy es kerdi miert nem probalkozok , mint regen… a sok megalkuvasnak a masik nem torodomsegenem ez lesz a vege, nulla erzelem, elmúló szerelem. Kivanom, hogy a te parod ne legyen ilyen nem torodom csak azert se ember.
2022. júl. 25. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!