Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok?Rosszulesne nőként,ha 4 napot együtt töltenel a pároddal,akivel nem éltek együtt, de nincs szex?

Figyelt kérdés

Első nap társasjáték, haverokkal,és többet iszik a kelleténél. Próbáltam utána kényeztetni,de elaludt közben :(

Másnap hányt,rosszul volt. Harmadik nap elutaztunj egy hosszabb útra, este zenés buli volt,sokat vezetett,mire kijöttem a furdobol,O már elaludt,horkolt. Reggel meg indultunk haza,több órás autout. Szóval nem tudom.

2022. júl. 22. 22:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
18%
Ezért mondják, hogy nincsenek férfiak. Ezért van nekem idősebb párom. Háromszor átugorja ezeket a selejteket, betegen is...
2022. júl. 23. 14:55
 12/12 anonim ***** válasza:
74%
Nekem nem esne rosszul, de nem vagyok egyformák. Amíg nem laktunk együtt, nekünk is voltak többször olyan két hetes időszakok, amikor ugyan találkoztunk, együtt aludtunk, de nem volt szex. Mondjuk orál az volt (csak én neki). Én személy szerint jobban értékelem a szexen kívüli közös időtöltést, legyen az akár aktív tevékenység, vagy csak nyugis pihenés.
2022. júl. 23. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!