Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes figyelni hogy mit mond az orvos?
Most azon rágódik puffog barátnőm hogy miért csak 2het múlvára ( protekcióval) kapott időpontot vizsgálatra.
Csináltattunk verkepet amire azt mondták lehet epekő,vagy hasnyálmirigy gyulladás amin átesett már a nagy részén, de kell még pár vizsgálat, (meg inzulin rezisztencia miatt egy éve gyógyszert szed.)
Elmondták mut hogy egyen addig is kiméleskepp ( sósat, többször keveset stb) erre itt van 10óra, most sutotte ki a lángost azt eszi vacsira tejföllel sajttal éjszakára.. nehéz zsíros étel..
Puffog azon h elege van h mindig betegeskedik meg nem gyógyul, hogy gyógyulna ha ilyeneket csinál??- de ha szólok h biztos jó ötlet akkor ő van megsértődve!
“Elmondták mut hogy egyen addig is kiméleskepp ( sósat, többször keveset stb) erre itt van 10óra, most sutotte ki a lángost azt eszi vacsira tejföllel sajttal éjszakára.. nehéz zsíros étel..“
Miért nem főzöl te valamit, ha kímélni kell?
4es megláttad a lényeget!
Gratulálok..
A kedvedért az a baj h olyan ételt főz ami nehéz! Direkt mondták mit egyen. Utána meg puffog meg sír h állandóan beteg meg hasonlók
#5:
Neked is jól állna a kezedben a fakanál.
Szép amúgy hogy van aki félti a csaját mert nem tartja be a diétáját, de a pasi a szar..
Engem az exeim akkor is kiküldtek a konyhából ha én akartam főzni, én meg akkor is hoztam a táskáját ha nem akarta ez ilyen, ha meg hagyom hogy hozza azért néz le a társadalom xd
Eddig arról volt szó, hogy érthetetlen, miért alszik állandóan, hiszen teljesen egészséges. Ahelyett, hogy anyádnak ugrálna.
Most meg kiderült, hogy hasnyálmirigygyulladást hordott ki lábon.
Te ilyenkor kicsit se szégyelled magad? Nyilván nem, de azért na.
Amúgy meg lesz még neki ezer egészségügyi gondja. Egy mérgező kapcsolatban él, ami megbetegíti testileg, lelkileg. 10-15 év, és temetheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!