Minek lehet a jele? Érdemes figyelni? Van valami jelentősége?
Pár napja azt vettem észre, hogy időnként a bal szemem remeg, illetve, nem a szemem,hanem fölötte a szemhéjam. Egy egy kis ideig ugrál,vagy tikkel, nem is tudom, de azt igen, hogy elég zavaró,viszont a látásban még nem zavar.
Jövő héten szeretnénk időpontot kérni egy optikába, de addig is... Valakinek ismerős ez a helyzet? Vagy van itt szemész doktor, aki tudna segíteni, hogy mi ez? Van e valami jelentősége?
Nem gondolom,hogy ez azért lenne, mert túlterhelem a szememet, és már reggeli órákban előjön ez a remegés.
Ez semmi komoly, ezzel ne menj orvoshoz. Ez minden embernek van szinte, fáradtság jele lehet. Mindegy hogy reggel, akkor is lehetsz kimerült csak nem érzed.
Ilyen szokott lenni a szemöldöknél is.
Viszont akkor is olyan aggasztó, mostmár sokkal gyakoribb,mint mondjuk egy hete.
Előtte meg egyáltalán nem volt ilyen.
Szerintem nem vagyok fáradtabb mind bármikor máskor, még egész kipihent vagyok, szerintem a tavalyi tanévem sokkal nehezebb volt, ez miatt sokkal fáradtabb voltam, mégse volt ilyen gondom😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!