Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyiben változtatta meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben változtatta meg az életetek a szerelem?

Figyelt kérdés
Miben lett más, milyen érzéseket hozott, szóval mennyivel érzitek többnek magatok tőle, hogy van.
2010. szept. 22. 07:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Az elején nagyon boldog voltam és semmi más nem érdekelt, senki nem tudott felidegesíteni.Igaz sokszor elkalandoztam,de szinte mindig mosolyogtam.Aztán ez idővel elmúlik,de azért jó érzés olyankor.
2010. szept. 22. 08:07
 2/7 anonim ***** válasza:
hidd el olyankor sokkal másabb az élet. Én mosolyógtam, vigyorogtam mindig, jól teljesítettem a suliba, szívesen is mentem be, minden kis apróságnak tudtam örülni. Mostani barátommal 5 hónapja vagyok együtt de sajnos ez nem az igazi. Üresnek érzem az életem mert midnen száll a nagy szerelemhez vezett vissza és ugy érzem azóta üres lett minden. Még a szülinapomnak se tudok örülni, nem csinálok szívesen semmit és nem is érdekel igazán semmise lesz ahogy lesz alapon van minden:S
2010. szept. 22. 08:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem nagyon változott semmi, csak abban a rövid időben, amíg éreztem. Addig minden gondolatom csak az aktuális srác körül forgott, semmi más nem érdekelt, boldog voltam és nem gondoltam bele semmibe.

Most is szerelmes vagyok, de ez egészen más, mert együtt élek vele már évek óta. Ez egy biztonságérzetet adott, nyugodtságot, egy fix pontot.

22N

2010. szept. 22. 08:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Konkrétan tönkretette az életem egy jó időre, de kezdek kilábalni.
2010. szept. 22. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem csak a pozitív oldalát tapasztaltam. Ha szerelmes az ember, könnyen átesik a ló túlsó oldalára, és nem foglalkozik semmivel csak az adott sráccal/lánnyal, ami természetesen nem feltétlenül jó, hiszen ott van a család, a haverok, barátok, a suli is... Nagy kontroll kell ahhoz, hogy ez ne így legyen, és amikor még fiatalabb voltam, bizony én is sokszor beleestem ebbe a hibába (nem mintha most olyan öreg lennék!). Szép dolog szerelmesnek lenni, de mint a mai világban mindent, ezt is ésszel kell csinálni! :)
2010. szept. 22. 09:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Összesen 2x tönkretette! De már 3x boldoggá is tette!
2010. szept. 22. 09:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem ez az elso tartos kapcsolatom. MIelott a baratomat megismertem volna, nagyon lehangolt voltam. Nem talaltam a helyemet a vilagban. De miota ot megismertem es szerelmes letem bele, nem tudja semi el veni az elet kedvem, olyan mintha egy darab lenne belolem, a szivem masik fele. 3 eve hogy egyutt jarunk, es ha barmi baj van mindig segitunk egymasnak. Es a baratainkra , csaladainkra is jut idonk.
2010. szept. 22. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!