Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezt jóvá tenni? Egy közel 7 éves táv.kapcsolatról van szó.
JÓ REGGELT!
Ez nem kapcsolat. Ez olyan, mint amikor Prágába megyek konferenciára, évi 2-3 alkalommal, akkor mindig találkozom egy fodrász csajjal, akihez egyszer beültem nyíratni.
Közel hét évet (a SEMMIRE!) ELPAZAROLTÁL az életedből.
Mit akarnál "JÓVÁTENNI"?
Még a másik fél sértődik meg...
Mire "használ" téged az illető? Egy évben kétszer-háromszor ha "kedve szottyan" találkoztok aztán kész?
Mielőbb keress kapcsolatot és zárd le ezt a kapcsolatnak nem nevezhető valamit.
Mivan??? Ha nem irtad volna hogy 7 éve azt gondolnám gyerekek vagytok...
Ez egy plátoi szerelem, ami ezek szerint évente 1-2x alkalmi kufirc formában "megvalósul". Te egy álomvilágban élsz, lehet a csávó azóta megnősült, és most született a 2. gyerek, csak ezt kihagyja a chatelésből. Nem is ismered, mégha úgy is érzed igen. Személyesen minden más, és ezt évi 1-2 alkalomból nem lehet tudni.
Az ilyen "kapcsolatok" arra jók hogy van ugyan egy komoly kapcsolatod, de mellette van kinek kiöntened a lelked. Persze az is csak ugy ha évi 1 szex sincs.
Nekem ez így, ahogy te vagy, nagyon megalázó is lenne.
N
"Szeretői viszony van köztünk."
Neki van felesége, élettársa, barátnője, vagy neked van párkapcsolatod, vagy mindkettőtöknek van mással kapcsolata, amellett, hogy évi 3-4 alkalommal találkoztok?
"Nagyon fontos számomra, és nem akarom elveszíteni."
Mit remélsz ettől a nagy ritkán találkozós távkapcsolattól? Mi a közös jövőképetek?
"az utóbbi 4 évben, 1 évben, ha találkozunk 3-4 alkalommal akkor már sokat mondok."
Nő vagyok, a külföldön (Németországban, Svájcban, illetve Spanyolországban) dolgozó barátnőimmel többször találkozom ennél.
Hány évesek vagytok?
Szerinted mi lehet az okat, hogy csak évi 3-4 alkalommal akar veled találkozni az utóbbi négy évben?
Ha ez neked - érthető módon - nem jó így, miért teheti ezt meg veled? Miért nem zárod ezt le vele, és lépsz tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!