Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám ezt jóvá tenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt jóvá tenni? Egy közel 7 éves táv.kapcsolatról van szó.

Figyelt kérdés
Facebookon keresztűl rendszeresen írunk egymásnak egy férfival. Szinte mindent megosztunk egymással. Mondhatni egymás bizalmasai vagyunk. Szeretői viszony van köztünk. Ő vidéki, én Budapesti. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy miattam gyakran össze veszünk. Amikor felhozom neki, hogy a kapcsolatunk elején gyakrabban találkoztunk, szinte havonta, most meg az utóbbi 4 évben, 1 évben, ha találkozunk 3-4 alkalommal akkor már sokat mondok. Szóval mikor ezt felhozom neki, akkor megharagszik, és azt mondja, köztünk vége, vagy azt mondja közelítünk a kapcsolat vége felé, mert mindíg felemlítem neki, hogy régebben többet tudtunk együtt lenni. Mit tegyek? Nagyon fontos számomra, és nem akarom elveszíteni.
2022. júl. 20. 01:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

JÓ REGGELT!

Ez nem kapcsolat. Ez olyan, mint amikor Prágába megyek konferenciára, évi 2-3 alkalommal, akkor mindig találkozom egy fodrász csajjal, akihez egyszer beültem nyíratni.

2022. júl. 20. 04:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Közel hét évet (a SEMMIRE!) ELPAZAROLTÁL az életedből.

Mit akarnál "JÓVÁTENNI"?

Még a másik fél sértődik meg...

Mire "használ" téged az illető? Egy évben kétszer-háromszor ha "kedve szottyan" találkoztok aztán kész?

Mielőbb keress kapcsolatot és zárd le ezt a kapcsolatnak nem nevezhető valamit.

2022. júl. 20. 05:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy fontos számára. De erre magadtól is rájöhettél volna.
2022. júl. 20. 06:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivan??? Ha nem irtad volna hogy 7 éve azt gondolnám gyerekek vagytok...

Ez egy plátoi szerelem, ami ezek szerint évente 1-2x alkalmi kufirc formában "megvalósul". Te egy álomvilágban élsz, lehet a csávó azóta megnősült, és most született a 2. gyerek, csak ezt kihagyja a chatelésből. Nem is ismered, mégha úgy is érzed igen. Személyesen minden más, és ezt évi 1-2 alkalomból nem lehet tudni.

Az ilyen "kapcsolatok" arra jók hogy van ugyan egy komoly kapcsolatod, de mellette van kinek kiöntened a lelked. Persze az is csak ugy ha évi 1 szex sincs.

Nekem ez így, ahogy te vagy, nagyon megalázó is lenne.

N

2022. júl. 20. 06:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretői viszony van köztünk."

Neki van felesége, élettársa, barátnője, vagy neked van párkapcsolatod, vagy mindkettőtöknek van mással kapcsolata, amellett, hogy évi 3-4 alkalommal találkoztok?

"Nagyon fontos számomra, és nem akarom elveszíteni."

Mit remélsz ettől a nagy ritkán találkozós távkapcsolattól? Mi a közös jövőképetek?

2022. júl. 20. 07:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"az utóbbi 4 évben, 1 évben, ha találkozunk 3-4 alkalommal akkor már sokat mondok."

Nő vagyok, a külföldön (Németországban, Svájcban, illetve Spanyolországban) dolgozó barátnőimmel többször találkozom ennél.

Hány évesek vagytok?

Szerinted mi lehet az okat, hogy csak évi 3-4 alkalommal akar veled találkozni az utóbbi négy évben?

Ha ez neked - érthető módon - nem jó így, miért teheti ezt meg veled? Miért nem zárod ezt le vele, és lépsz tovább?

2022. júl. 20. 07:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
🙂🙂🙁🙂🙁🙂Ez nem kapcsolat, még is mitől lenne az? Kérdező Te milyen altarnatív valóságban élsz???
2022. júl. 20. 08:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ti semmilyen kapcsolatban nem vagytok. Néha megdug, mert nincs éppen jobb, és ennyi.
2022. júl. 20. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!