Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én provokáltam ki az erőszakos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én provokáltam ki az erőszakossag?Az van,hogy úgy éreztem,hogy kicsit sok nekem a barátnőm, túl ragaszkodott. És talizni akart,én meg annyira nem. Inkább csak nyugi.

Figyelt kérdés
Erre teljesen beporgott,hogy most akkor nem akarok tőle már semmit, mondjam ki, csak szórakozok? Én meg nem tudom,mi van ,tényleg. Most jó a nyugi,de úgy érzem,mar nem érdekel engem. Túl sok,hogy állandóan ezzel jön,beszéljük meg, írásban,szóban. Én meg nem tudtam, ha írt, akkor arra nem írtam, ha talit mondott,én másféle beszéltem. Majd sokadik próbálkozásra,mikor megint előjött,hogy úgy érzi, hogy ez így nem jó, mondtam neki,hogy legyen szünet,fogalmam sincs,mit akarok. Most csend van. Levegő,úgy érzem. Mert amúgy aranyos, szexuálisan meg egy dög, iszonyat jó,de vhogy nem bírja az en tempomat, O meg vszinu az enyémet. De ez a viselkedése közömbössé tesz. Vagy miattam ilyen? Mármint én váltom ki belőle ezt az egész viselkedést?
2022. júl. 17. 13:11
 1/9 A kérdező kommentje:
*eroszakossagot
2022. júl. 17. 13:11
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Nyilván te váltottad ki, ha nem akarsz vele semmilyen módon kommunikálni, találkozni, akkor érthető, hogy tudni szeretné az okát. Értelme nincs a szünetnek, mondd ki, hogy nem szereted, és lépjetek tovább.
2022. júl. 17. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Te most szeretnél kapcsolatot vagy nem?

Kommunikálni kell, ez így elsőre bújócskának tűnik.

Tudod, hogy mit szeretnél egy kapcsolattól, és hogy a másik mit szeretne? Lehet hogy tök más az igénye a két oldalnak.

2022. júl. 17. 13:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen főleg miattad ilyen, mert nem mondtad el őszintén, hogy nem igényled gyakran a társaságát, hanem elég neked csak a néhai szex vele. Ő többet szeretett volna tőled, nemcsak dugni. Ideje összeszedni a nem létező tökeidet és elengedni. Nem egy a célotok.
2022. júl. 17. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Jé, de érdekes, pont ugyanezt a sztorit rágja vagy hete egy csaj is. Most vagy az van, hogy te vagy a csaj, és a pasid nevében írsz ki kérdést, vagy ritka együttállásnak lehetünk tanúi. Belinkeljem az összes ide vonatkozó kérdést?
2022. júl. 17. 13:27
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Basszus. Durva. Velem is ugyanez volt. Én megmondtam neki, hogy további minden jót. Egyetértek az előzőkkel.
2022. júl. 17. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Mekkora kcsög bromarcú fszfej vagy! Én is ismerkedtem valakivel, közeledett, aztán amikor probáltam ráterelni a szót, hogy akkor mit szertne, ő mellébeszélt meg ne talizzunk, meg tudom is én. Ja, hát bromira megbízható arcnak tűnsz, már ne is haragudj. Én herélnélek. Ha csak szexre kell a csaj, hagyd békén, ha meg kell, növessz tököt! Nem kell ezt túlragozni. Idióta.
2022. júl. 17. 15:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Gerinctelenség más érzéseivel játszadozni. Dobd ki. Mindkettőtöknek jobb lesz. A nőnek pedig lesz esélye találni egy olyan férfit, aki megbecsüli és szereti.
2022. júl. 17. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Emlékeztetsz valakire, aki egy patkány.

Amúgy igen, te váltod ki,mert arra nem méltatod szerencsétlent, hogy nyíltan és őszintén kommunikálj vele!...

2022. júl. 17. 21:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!