Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem, nem érdekel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, nem érdekel a párom. Más is volt így és sikerült visszafordítani jó irányba? Van úgy,hogy időnként azt érzed, hogy nem érdekel a másik és nem tudod mit akarsz tőle ? Sikerült megoldani?

Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 15:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem csodálom. Ez azt jelenti, hogy te visszalépsz tőle érzelmileg, az emberi része nem kell, csak a szex, mert nem bízol az egészben. Ez nagyon megalázó.
2022. júl. 16. 15:55
 12/22 A kérdező kommentje:
Néha
2022. júl. 16. 15:55
 13/22 A kérdező kommentje:
Vissza lehet fordítani ?
2022. júl. 16. 15:56
 14/22 A kérdező kommentje:
Mondta hogy próbáljunk tiszta lappal, pl mintha most ismerkednenk újra. De nem igazan akarom ezt játszani.
2022. júl. 16. 15:59
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
Én is így voltam szakítás előtt. Próbáltunk randizgatni, kommunikálni, figyelni a másikra. De az érzéseim elmúltak. Nehezen hoztam meg azt a lépést, hogy szakítsak, mert amúgy jó ember, csak nem tudtam úgy tekinteni rá már. Azóta felszabadult vagyok és visszatekintve nem tudom, hogy bírtam eddig húzni.
2022. júl. 16. 16:02
 16/22 anonim ***** válasza:
91%

Egy párkapcsolat akarat, kockázat, befektetés nélkül nem működik. Az nárcizmus, hogy neked csak a sült galamb része kell, te csak sodródsz, és széttárod a kezed, hogy nem tehetsz róla, hogy elmúltak az érzelmeid... Az ilyen, magukat egyébként korrektnek tartó emberek szoktak 1-3 évente párt váltani, mert vágynak társra, akár családra is, de valahogy mégis mindig a másik hibája, hogy szerencsétlen unalmas lett. Pedig ilyen volt addig is, csak mást képzeltél bele.

Igazából magadat kellene előbb jobban megismerned, hogy te véülis mit akarsz az élettől, te ki vagy és ehhez milyen párt, milyen párkapcsolatot szeretnél. Ha csak szexet, az is oké, csak akkor ezt tudd és kommunikáld. Ha viszont mást is, és nem vagy biztos a másikban, akkor ne húzd az idejét. Nincs ilyen, hogy majd az univerzum elintézi helyetted a döntést.

2022. júl. 16. 16:07
 17/22 A kérdező kommentje:
Igazából választás elé állítottam,hogy elfogadja e ezt velem így,hogy ilyen periódusban vagyok és csak szexelni akarok vagy szakitsunk. Először kapásból azt mondta szó Se lehet erről, most hezitál, néha úgy érzem,belemegy
2022. júl. 16. 16:10
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem csak szexet akartam tőle. De valami megváltozott bennem. Ez miatta is van
2022. júl. 16. 16:11
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát mert valószínűleg mostanra ismerted meg. Már te se csak a jó oldalad igyekszel mutatni meg ő se. Csak ő szerelmes beléd és szeretné az egész csomagot, ezért lehet, hogy belemegy a csak szexbe is, mert reménykedik. Csak kérdés, ez részedről mennyire gáz, ha kihasználod.
2022. júl. 16. 16:31
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Engem sem érdekel a pasim, ezért meg is csalom. :/
2022. júl. 16. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!