Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan oldható fel a feszültsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldható fel a feszültség ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A párom (50) nagyon népszerű a saját korosztalyaban (40-es nők), én viszont teljesen láthatatlan vagyok a másik nem számára 29 éves létemre. Igazából ennek örülök, mert én teljesen boldog és elégedett vagyok ebben a kapcsolatban, nincs szükségem más figyelmére. Az azonban kicsit zavar, hogy neki állandóan felajanlkoznak ezek a nők. Attól nem félek, hogy megcsal, mert nagyon szeretjük egymást és tudom azt is, hogy hogyan tegyem boldoggá. A probléma az, hogy szerinte én is ragyoghatnek, nem kellene "elrejtenem" magamat, hiszen mi egységben vagyunk, de szerintem kifelé le kellene zárni, nem kellene ártatlanul sem flörtölni. Felesleges dolognak tartom és bosszant, hogy fordított szerepben vagyunk, ahol neki teszik a szépet a nők, én meg csak nézem ezt, mint egy balek. Ez elég sarkos lett így, de néha tényleg ezt érzem, aztán egyszerűen csak elengedem, mert annyira méltatlannak tartom az egészet.
2022. júl. 15. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

Neki valszeg éltető erő a nők hada a kapizárás miatt is.

Enelkul letezni sem tudna

Gyenge egy jellem. Ami veszélyes is. Mert dacbol meg csajozhat is ha vélt sérelmei lennének.

Te vagy az erős jellem akinek nincs szuksege pasik hadára ahhoz hogy bízzon magában.

2022. júl. 15. 22:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Róla tudni kell, hogy nagyon tudatos, letisztult, nyilván ezért is vonzó pl nekem is. És hozzá kell tenni, hogy ő nem aktív ezekben a flortolesekben. Csak mindig betalaljak. Kicsit talán az bánt engem, hogy a volt neje egy amolyan végzet asszonya volt, minden férfi akarta azt a nőt és sajnos még is kapta... És most itt vagyok én, az ellenpolus, aki megbízható, stabil, semmi nem ingat meg, kegyetlenül őszinte vagyok, igy soha nem kell azon agyalnia, hogy kamuzok-e.

Csak kicsit zavar, hogy talán önmagamban nem is kellenék neki, ha nem lennének ilyen rossz tapasztalatai korábbrol.

2022. júl. 15. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Honnan veszed, hogy ő olyan népszerű, és felajánlkoznak neki a nők? 40-es nők már nagyon tudatosak, 70-80iq körül és akkor nyíltak, ha erre kifejezett kezdeményezés van.

Nekem ez úgy hangzik, mintha neked festegetné magát, hogy ő milyen kapós, hogy többre értékeld, mert a 21 év korkülönbséget kompenzálni akarja! Pláne egy olyan nő után, aki csak épp a postással nem feküdt le helyette.

2022. júl. 15. 23:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Csak kicsit zavar, hogy talán önmagamban nem is kellenék neki, ha nem lennének ilyen rossz tapasztalatai korábbrol."

1, ez a te félelmed egyedül

2, úgy csinálsz mintha másnak nem lenne múltja, exei. 50 éves férfiról beszélünk, szűznek kéne lennie?

2022. júl. 15. 23:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak mindig betalálják? És ő nem is tehet ezekről. No komment.
2022. júl. 15. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

1-es válaszoló észrevételét ajánlanám.

Nekem ugyan nem lett ilyen párom, de most is sóvárog a társaságom után egy ilyesmi férfi, mint a Te leírásodban szerepel.

Annyi a különbség, hogy én már réges-régen meguntam a felületes ígéreteit - még a barátságot is kicsit szüneteltetem.

Az az elhatározás született meg újból bennem, hogy mindenféleképpen boldogulnom kell nélküle az életben - mint még azelőtt, amikor nem ismertem.

Ez a férfi kétszer volt nős és a második házasságából egy gyermeke van. Ha azt állította gyakran, hogy ÖRÖKKÉ(!) fogja szeretni a második feleségét - a hosszú házasság és a közös gyerek miatt - akkor azt el kell hinnem! Nem?

Én 48/N a szóban forgó illető pedig 62/F

2022. júl. 16. 00:19
 7/8 A kérdező kommentje:

#2 Sajnos látom a saját szememmel. Mivel nem vagyok Kulcsár Edina, aki folyton őrzi a pasiját. Nem lógok rajta és van, hogy társaságban ott teszik magukat ezek a nők, és, ha odamegyek, a párom bemutat, átfogja a derekamat, ezek akkor sem veszik észre magukat.

#5 De igen, az ő hibája is, mert túl közvetlen. És azt mondja, hogy én is legyek ilyen a férfiakkal, mert jól esik neki, hogy másoknak is tetszem, de mégis hozzá tartozok.

Csak én ezt feleslegesnek érzem.

#6 Nálunk nincs felületes ígéret. Ő már gyűrűt nézeget, kerdezget, h9gy milyen tetszene és teljes lendülettel készül az új fejezetre, szeretne gyerekeket, családot, otthont, amire mindig vágyott. Én vagyok, aki még nem kész erre, mert még karriert akarok. Ő türelmes.

2022. júl. 16. 10:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Mintha magamról olvastam volna kicsit, pedig pár évvel idősebb vagyok nálad...

Nagy a korkülönbség nálunk is, én is önbizalomhiánnyal küzdök. Pedig érzem, hogy szeret, de valahogy azt is, hogy bizonyos külső és tőlünk független tényezők folyamatosan útjába akarnak állni a boldogságunknak.

Azt érzem rajtad, bizonytalanság feszül benned és félsz. Mintha más nőket riválisoknak tekintenél, sőt, magad fölé helyeznéd őket. Holott neked is megvannak a magad értékei, fiatal, okos, erős nő vagy. Ha eszerint is becsülöd magad, akkor ő és a világ is becsülni fog. Meg kell tanulnod bíznod önmagadban. Anélkül nem fogod elhinni, hogy a társad méltónak tart saját magához és csak te kellesz neki.

2022. júl. 16. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!