Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kérdez ilyeneket egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdez ilyeneket egy sráctól a barátnőm?

Figyelt kérdés

5 éve együtt vagyok a barátnőmmel, egy ideje feltűnt, hogy folyamatosan beszélget egy sráccal, néha vannak napok/hetek, amikor nem vagy alig beszélnek, néha pedig folyamatosan.

Ameddig fürdött tegnap este a barátnőm valamennyit beleolvastam a levelezésbe, és olyanokat kérdezett a sráctól a barátnőm, hogy most van-e valakije, miért nincs, miért szakított az előző barátnőjével, van-e most valaki, akivel ismerkedik, vagy aki bejön neki.

Ezek nem túl indiszkrét kérdések? Egyáltalán miért érdekli ez a páromat?

2022. júl. 13. 11:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen általános dolog, hogy emberek beszélnek egymással a párkapcsolat témáról. Ez pl egy munkahelyen az első nap témái között van, tehát jól jelzi, hogy az egyik legfontosabb dolog egy ember megismerése során.

(Hozzáteszem, én sem értem miért... rühellem mikor ezzel zaklatnak engem)

2022. júl. 13. 15:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem látok ebben olyat, hogy azért kérdezgeti, mert ő szeretne a barátnője lenni. Gondolkodj el azon, hogy milyen a kapcsolatotok. Jól megvagytok egymással? Ha igen, akkor szerintem nem kell aggódnod. A nők szeretnek kíváncsiskodni.
2023. jún. 29. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!