Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a mondat nem vészjósló a barátomtol? "Ha még akkor együtt leszünk". Többi lent
Barátommal kétszer előjött tanulmányokkal, tervekkel kapcsolatos téma. O dolgozik, én még tanulok. Kérdezte mennyi idő van nekem még hátra a mesterképzésbol. Aztán mondta, hogy ha elvégeztem, és "ha majd még akkor együtt leszünk lehetne ezt meg azt" ha az tervem. (Nem mennék bele mik, de pl. külföld munka stb együtt). Kicsit meglepődtem ezen a ha még együtt leszünk mondaton
Oké nem lehet tudni előre a jövőt, hogy mi lesz. De ebben érzek ilyen vészjósló dolgot, bizonytalanságot, még ha csak ezt nem is tudatosan mondta,hanem ilyen szerencsétlen megfogalmazásban. Mind a kétszer mikor ez előjött így mondta.
Viszont utólag így úgy látom, lehet meg kellett volna kérdeznem miért így mondta, vagy nem tudom
Sztm nem kell ezt túlgondni...
N 30
En is kb. ugyan ezt mondtam volna. Igy ranezesre az emberek fele nem tud fenntartani hosszutavon egy kapcsolatot. Statisztikailag eleg nagy az eselye, hogy nem lesz hosszutavu a kapcsolat, szoval egy "ha" szerintem nem bizonytalansagat, hanem inkabb racionalis gondolkodasra utal.
Nem kell tulgondolnod. Te is tisztaban vagy vele, hogy kiszamithatatlan a jovo es lehet, hogy fel ev mulva mar massal fogsz "tervezni".
" ne érezd hogy megtervezi a jövőd helyetted."
A kérdést olvasva, először hirtelen én is erre gondoltam, de akkor mondhatta volna úgy is a pasi, hogy "ha majd te is szeretnéd".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!