Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem mondja hogy szeretlek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem mondja hogy szeretlek?

Figyelt kérdés

Mikor összejöttünk tavaly a barátommal akkor 3-4 hónap múlva mondta, hogy szeret. Viszont volt szünet, szakítás 2-3 hónap. Utána újra összejöttünk. Újra együtt vagyunk mostmár kb lassan 5-6 hónapja, és most nem mondja ki,ami zavar. Igen, tudom van aki nem a szavak embere, vagy nem ez a szeretetnyelve, meg a tettek fontosabbak. Csak ez azért furcsa, mert anno mondta és többször is. Lehet, hogy az újra összejövés miatt lehet ez. Igazaból számomra akkor is furcsa lenne, az is fura lenne, ha több hónap/év telik el (szakítás nélkül) és akkor már nem mondják, de itt nálunk volt szakítás ugye.

Nekem picit fontos, hogy halljam ezt a szót, lehet emiatt zavar. Mit gondoltok? Voltatok már ilyen helyezetben, meg hogy kikopott ez az érzelemnyilvánítás?

2022. júl. 12. 13:03
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Csak tényleg furcsa nekem hogy már nem mondja. Lehet mert nem érzi tényleg, vagy szimplán megváltozott ebben. Nem tudon hogy tudna kiderülni ez még X idő után. Ugye javasolták fentebb hogy ne hozzam úgy szóba ezt az egészet, mert lehet kamuzna. Akkor hogyan derulhetne ki?
2022. júl. 12. 16:32
 22/31 anonim ***** válasza:
36%
Mit ér az egész, ha ennyire elégedetlen vagy?
2022. júl. 12. 16:46
 23/31 A kérdező kommentje:
Csak szeretném tudni mit érez irántam, mi van benne. Én szeretem őt, de ha ő csak el van velem (és nem tudom ezt érzem/gondolom) vmiert, az nem jo. De más gondunk nincs, vagy ami zavarna. Bár ez is már kisebb gond
2022. júl. 12. 16:52
 24/31 A kérdező kommentje:
Igazából én már nem bírom ki úgymond, hogy ne mondjam neki ki újra. Aztán így végülis kibukik majd a dolog a reakciójából rá, amit ahogy visszamond, vagy nem. Talán az árulkodó lehet ilyenkor.
2022. júl. 12. 16:56
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem érzed szavak nélkül is hogy szeret, akkor gond van.

Szerintem benned összetört a bizalom ezzel a 2-3 hónapos szakítással.

És mivel nem vagy benne (párodban) biztos, nem érzed hogy szeret, ezért akarod folyamatosan szavakkal hallani. Szerintem ez olyan mint egy törött tányér amit megragasztottak. Rárakod a kaját, de folyton félsz, hogy amikor viszed, nehogy darabokra törjön és leessen róla a sok kaja. Mert nem vagy biztos benne (párodban).

A bizalmatlanság benned van. Hogy ez valaha helyrejön e azt neked kellene tudni.

2022. júl. 12. 17:02
 26/31 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy régebben becezgetett is az is már elkopott, hiányzol szót is mondta. Már az sem. Én azt szoktam neki. Eltűntek az úgymond ilyen jellegű cukiskodasok, kedveskedések. És emiatt ebből fakadt jött elő bennem plusz problémakent ez a szeretlek szó nem kimondása így ezekkel összevetve.
2022. júl. 12. 18:45
 27/31 anonim ***** válasza:
89%
Ezek ismeretében azt mondom, hogy délibábot kergetsz. Békülj meg a helyzettel és engedd őt el.
2022. júl. 12. 19:16
 28/31 anonim ***** válasza:
én is így vagyok, nálunk is volt törés, utána már nem cukiskodik. Mondja hogy szeretlek, de olyan mintha kötelező lenne. Én is visszafogottabb vagyok. Szerintem ez nem jó. Már én is gondolkodtam rajta hogyan lehetne elbillenteni ezt a helyzetet. Szerintem úgy hogy nem sokat agyalsz. Csqk teszed a dolgod.
2022. aug. 8. 09:12
 29/31 anonim ***** válasza:
Szakítás után mindkettőtökben maradt egy tüske, semmi értelme nem volt újra összejönni. Ez már csak a megszokasról, így kényelmes. De szerelem az nyomokban sincs.
2022. aug. 8. 09:58
 30/31 anonim ***** válasza:
szerelem az van! csak már az agyam is beindult.
2022. aug. 8. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!