Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elvárható lett volna a szerelmemtől egy ilyen kivételes helyzetben?
Arról van szó, hogy nagyjából fél éve ismerjük egymást, találkozgatunk, randizunk, de nem költöztünk még össze a barátommal, tudatosan időt hagyunk ennek a mi történetünknek. Más városban élünk, de közel egymáshoz.
Valamelyik nap megbeszéltük, hogy munka után megyek hozzá este, de egyrészt elhúzódott a meló, másrészt a katasztrofális helyzet miatt (vonatbaleset) alig tudtam megoldani a hazajutást is.
Ami rosszul esett, magától meg sem kérdezte, feljöjjön-e értem kocsival, pedig egy órás út lett volna neki. Olyan megoldást javasolt, hogy telekocsi …
Az egyik cimborám jött értem, egy szó nélkül, mert amúgy több óra lett volna hazajutnom.
Ki mit gondol erről?
Van autóm nekem is, általában azzal járok.
Az a véleményem, hogy neki ez a kapcsolat addig jó, amíg kényelmes. Addig, amíg házhoz megy a punci, aztán reggel haza, hogy ne kelljen kerülgetni.
Bocs, de ő nem szerelmes.
Ezzel sok minden eldőlt, igen.
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
Igen, egy párkapcsolatban alapvető, hogy segítjük egymást. De gondolatolvasónak nem kell lenni.
Raádásul ahogy leírod, ez messze nem párkapcsolat. Az nem annyiból áll, hogy néha találkozgatunk, meg dugunk egyet.
Szerintem mindkettőtöknek jobb lesz, ha nem erőltetitek, ami nem megy.
A “dugásig” még nem jutottunk el ;)
Amúgy pedig egy kedves gesztus is lehetett volna tőle, hogy segít, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!