Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez elvárható lett volna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elvárható lett volna a szerelmemtől egy ilyen kivételes helyzetben?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy nagyjából fél éve ismerjük egymást, találkozgatunk, randizunk, de nem költöztünk még össze a barátommal, tudatosan időt hagyunk ennek a mi történetünknek. Más városban élünk, de közel egymáshoz.

Valamelyik nap megbeszéltük, hogy munka után megyek hozzá este, de egyrészt elhúzódott a meló, másrészt a katasztrofális helyzet miatt (vonatbaleset) alig tudtam megoldani a hazajutást is.

Ami rosszul esett, magától meg sem kérdezte, feljöjjön-e értem kocsival, pedig egy órás út lett volna neki. Olyan megoldást javasolt, hogy telekocsi …

Az egyik cimborám jött értem, egy szó nélkül, mert amúgy több óra lett volna hazajutnom.

Ki mit gondol erről?

2022. júl. 11. 19:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%
Kommunikálni se tudtok rendesen, de összeköltözés? Biztos hosszú és harmónikus együttélés lesz🙄
2022. júl. 11. 19:32
 12/28 anonim ***** válasza:
28%
Az egy órás út, az legyen 60km. Oda-vissza 120. Benzinben kb 5 ezer. Felajánlottad, hogy kifizeted? Bizony sajnos abban a korban élünk, ahol ki vannak számolva a kiadások, nem feltétlen fér bele a random furikázás
2022. júl. 11. 19:35
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Ötös te meg ne plázázgass más pénzén aztán nem kell pitizned
2022. júl. 11. 19:36
 14/28 A kérdező kommentje:

Semmilyen összeköltözésről nincs szó 🙈

2022. júl. 11. 19:37
 15/28 anonim ***** válasza:
27%

13

Kerdeztenmit csinálok.mondtam plázázok. Erre ő: akkor utalok neked át érezd magad igazán jol!

Semmi pitizést nem vár el soha!

Erről irtam. meg kernem sem kell! Nem kezel le egy csöves sz.rnak.

2022. júl. 11. 19:38
 16/28 anonim ***** válasza:
68%
Akkor főleg ne várd el, hogy ugorjon érted. Tarts fenn egy autót, aztán akkor mondhatod, hogy "nem akkora kiadás". De.
2022. júl. 11. 19:39
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
15 valamiért mégis pitizned kellett az exednek. Nem plázázol-->marad pénzed---> nem kell pitizned. Vagy vegyél pl könyveket, hasznodra válna💁🏻‍♀️
2022. júl. 11. 19:40
 18/28 anonim ***** válasza:
12%

13 hoz még

Pont arrol beszeltem hogy a haverok olyanok mint kb apám.

Kislányom, moziba mész? Adok penzt. Kislanyom akarsz abba a suliba menni? Kifizetem.

nem aláznak le.

Annyi kulonbséggel hogy apa nem kéri vissza soha.

2022. júl. 11. 19:40
 19/28 anonim ***** válasza:
17%

17 ha bajban a párod. Tegyuk fel munkanelkuli lett 2 honapra. Te megvarod mig kenyérre valot kér?

Erról beszelek te értetlen. Mi az hogy barát társ valaki.

Nem derogál neki adnia nem alazza le a masikat!

2022. júl. 11. 19:42
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát de te nem bajban vagy, hanem plázában teszed azt a félművelt fejed és arra vagy büszke, hogy csinálod mindezt hitelbe, a haverjaid pénzén :D
2022. júl. 11. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!