Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 hónap over? Barátnőm 7 hónap után ilyen szöveggel szakított velem? :
Igen.
Azzal, hogy mindent megadsz neki nem jelenti azt, hogy neki az kell, amit te adni tudsz. :(
Sajnos, ez előfordul.
Fel a fejjel!
Nála szerintem már régebben kezdődött nem csak 1 hete
sajnálom:(
Hát ha igazán szeretett, akkor biztos nem múlt volna el ennyi idő alatt...főleg 7 hónap után...sok esetben még több év is kevés, hogy kiszeressünk a másikból. Nagyon rossz érzés, sajnos nagyon sok emberrel megesik ez, de ha úgy érzed, hogy reménytelen a dolog, akkor próbáld meg lezárni magadban! Hidd el menni fog. És ne gondold azt hogy most már mindig így lesz. Az igazi, mély szerelem nagyon sokáig eltart:) Talán örökké...én pl. képes lennék rá. Szóval szerintem rendezd le magadban a dolgot, könnyen lehet, hogy más van a képben, de nem biztos:S 1-2 hete még azt mondta szeret meg hiányzol? Hát akkor jó nagy pálfordulást vett...hát érdekes lehet a csaj..sose értettem az ilyeneket.
19/l
előző vagyok:
úgy értem EX barátnőm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!