Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdekes üzeneteket találtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekes üzeneteket találtam a párom mobiljában. Szerintetek megcsalhat ezen kívül?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon csúnya belenézni más mobiljába, de eléggé döcögős a kapcsolat, mert a barátom kicsapongó életet él, és hát azért volt pár olyan eset, mikor megalázott a cselekedeivel, vagy a mondataival. Régebben is belenéztem, akkor azt láttam, hogy a haverjaival egy kolléganő mű cicijére csorgatják a nyálukat, de volt ott még érdekes üzenet.

Ma ismét belenéztem. Amit még tudni kell, hogy rengeteg a lány barátja, és van egy bizonyos lány, akit nem kedvelek, ezért megkértem, hogy ne írkálgasson vele. Egyik nap pont összevesztünk emiatt, mert azt hittem betartja az ígéretét, de továbbra is írkálgatott vele. Majd ma láttam, hogy törölte a chatet vele.. De az összes többi lánnyal megvan (de lehet emellett van olyan chat is, amit kitörölt).

Aztán ma láttam azt is, hogy az utcán lefényképezett valami csajokat nemrég, elküldte a haverjainak, és arról áradozott chatben, hogy milyen ku*v@ jól néztek ki élőben, meg hogy teleélvezné a pin@jukat... Kb. lesokkoltam, és kétségbe vagyok esve, hogy mit tegyek.. Rohadtul megalázó ez, olyan érzésem van, mintha megcsaltak volna. Tudom mégegyszer, hogy nagyon ronda, hogy belenéztem a telefonjába, de tudni akartam az igazi énjét, hogy pl a haverjaival hogyan viselkednek... Hát nem tetszett amit láttam.. Mostmár megfogalmazódott bennem, hogy mennyi dolog van még, amit nem tudok róla, amit csak a barátai tudnak..

2022. júl. 10. 11:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
22%

Nyolcas a nap kommentje.

Kérdező döntsd el, hogy olyan pasi kell, akit szeretnek a nők, vagy olyan akinek csak te vagy. Mindkettőből van választék.

Egyféle nincs, szent. Ha elég mélyre ásol mindnél lesz olyan, ami miatt lehet drámáznod, már ha erre van igényed.

2022. júl. 10. 13:26
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Kérted hogy ne írkáljon a csajjal, de nem tartotta tiszteletben a kérésedet, meg úgy egyáltalán, nem tisztel téged. Jobb ha kidobod.
2022. júl. 10. 13:40
 13/22 anonim ***** válasza:
21%
Hát, ha ilyen szemét vagy, jól is teszi, ha megcsal! XD
2022. júl. 10. 13:54
 14/22 A kérdező kommentje:

Update: azóta is veszekszünk a làny miatt meg a kép miatt is. Legalább erre a “nyálcsorgatós” képre azt mondta, hogy megérti, hogy rosszul esik nekem. De azt a lányt nem akarja kizárni az életéből, mert hogy állítólag 10 éve már barátok. Múltkor pedig leokézta, hogy jól van, nem tartja vele a kapcsolatot, mert ő se kedveli.

Most meg megint mást mond. Szerinte én manipulálom, meg nem lesz a papucsom, irànyítani akarom, és ő ebből nem enged.. De pár hónapja meg az ellenkezőjét àllította… Most azt mondja, hogy őneki fontos vagyok, meg mennyit költ rám stb, de azt a lányt nem képes kioffolni. Hát látom mennyire fontos, egyetlen dologra kértem, mégsem teszi meg értem.

2022. júl. 13. 00:24
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Ismerős az érzés, srácként voltam fordítva. Működhetne ez normálisan is, de szerintem elég okot adott arra hogy ez ne így legyen. Tényleg dobd ki.
2022. júl. 13. 00:44
 16/22 anonim ***** válasza:
92%
Szakits vele. Keress olyat, aki tényleg szeret.
2022. júl. 13. 00:52
 17/22 anonim ***** válasza:
93%
Úgysem dobod ki…na ezért lehet ezt veled megtenni! Nem csak a sráccal van a baj itt, hanem azzal, hogy a mai lányoknak nincsen semmi önbecsülése… úgy csinálsz lábtörlőt magadból, mint a fene…!
2022. júl. 13. 11:52
 18/22 anonim ***** válasza:
25%
nyálcsorgatás és haverok előtti nagypofa nem jelenti azt, hogy megcsalt/megcsalna
2022. júl. 13. 14:42
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Tedd meg ezeket a lépéseket (előtte érdemes elolvasni..)

Csukd be a szemeid, képzelj el egy barátot/barátnőt magadnak… vázold fel a jelenlegi helyzetet amit ide leírtál nekünk, mintha ő” kérdezné hogy szerinted… mit tegyen ebben az esetben.

Éés wala” meg lesz a válasz! :)

2022. júl. 13. 23:50
 20/22 anonim ***** válasza:
94%

Kéne a francnak olyan, akit lánybarátok vesznek körül, meg azokkal írogat...

"az utcán lefényképezett valami csajokat nemrég, elküldte a haverjainak, és arról áradozott chatben, hogy milyen ku*v@ jól néztek ki élőben, meg hogy teleélvezné a pin@jukat.."

Ezzel meg személyi jogokat sért amúgy, + egy közönséges primitív proli...

Füttyögni nem szokott, mint a munkásemberek az építkezésen?

2022. júl. 13. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!