Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdekes üzeneteket találtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekes üzeneteket találtam a párom mobiljában. Szerintetek megcsalhat ezen kívül?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon csúnya belenézni más mobiljába, de eléggé döcögős a kapcsolat, mert a barátom kicsapongó életet él, és hát azért volt pár olyan eset, mikor megalázott a cselekedeivel, vagy a mondataival. Régebben is belenéztem, akkor azt láttam, hogy a haverjaival egy kolléganő mű cicijére csorgatják a nyálukat, de volt ott még érdekes üzenet.

Ma ismét belenéztem. Amit még tudni kell, hogy rengeteg a lány barátja, és van egy bizonyos lány, akit nem kedvelek, ezért megkértem, hogy ne írkálgasson vele. Egyik nap pont összevesztünk emiatt, mert azt hittem betartja az ígéretét, de továbbra is írkálgatott vele. Majd ma láttam, hogy törölte a chatet vele.. De az összes többi lánnyal megvan (de lehet emellett van olyan chat is, amit kitörölt).

Aztán ma láttam azt is, hogy az utcán lefényképezett valami csajokat nemrég, elküldte a haverjainak, és arról áradozott chatben, hogy milyen ku*v@ jól néztek ki élőben, meg hogy teleélvezné a pin@jukat... Kb. lesokkoltam, és kétségbe vagyok esve, hogy mit tegyek.. Rohadtul megalázó ez, olyan érzésem van, mintha megcsaltak volna. Tudom mégegyszer, hogy nagyon ronda, hogy belenéztem a telefonjába, de tudni akartam az igazi énjét, hogy pl a haverjaival hogyan viselkednek... Hát nem tetszett amit láttam.. Mostmár megfogalmazódott bennem, hogy mennyi dolog van még, amit nem tudok róla, amit csak a barátai tudnak..

2022. júl. 10. 11:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nos....a bizalom az egyik alappillére a kapcsolatnak. Ha ennyire nem érzed jól magad vele, szakítsatok inkább. Ez igy nem kapcsolat.
2022. júl. 10. 11:02
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
A pasid egy bunkó proli, te nem bízol benne, ő meg nem szeret. Mi értelme ennek a kapcsolatnak?
2022. júl. 10. 11:03
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy napig se emészd vele magad, hiszen a bizalomnak odavan és mivel kicsapongónak írod - az is marad. Garantálom.

Ffi.!

2022. júl. 10. 11:14
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Kuka!
2022. júl. 10. 11:17
 5/22 anonim ***** válasza:
95%
Hadd kérdezzem meg, hogy mégis mi az istenért vagy ilyen emberrel? Tudod, kinek kéne valaki, aki kicsapongó életet él, és paranoiás módjára kéne nézegetnem a telefonját, mert képtelen vagyok megbízni benne. Meg olyan, aki megaláz :D. Ne legyél lábtörlő, keress normális pasast, ő meg élvezkedjen inkább érinthetetlen műciciken meg csorgassa a nyálát elérhetetlen csajokra, ha már a húsvér nőjét képtelen tisztelni.
2022. júl. 10. 11:18
 6/22 anonim ***** válasza:
97%
Ez egy tahó akinek te senki vagy, normális pasi nincs?
2022. júl. 10. 12:17
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kétségbeesni kell, hanem otthagyni.
2022. júl. 10. 12:30
 8/22 anonim ***** válasza:
97%

"... de szeretem..."

Van is rajta mit.

2022. júl. 10. 12:30
 9/22 anonim ***** válasza:
96%
Az ilyen egy használatos hímribiknek hogy van mindig barátnőjük..
2022. júl. 10. 12:33
 10/22 anonim ***** válasza:
90%
Mi is osztunk meg haverok egymás közt utcán látott finomságot viszont egyikünknek sincs bnője :D
2022. júl. 10. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!