Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők. Olyan esetben ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Olyan esetben ha valaki bejön nektek(például munkahelyen) valamiért, de párkapcsolatban vagytok, akkor hogyan "tartjátok kordában" az érzéseiteket?

Figyelt kérdés
2022. júl. 9. 23:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az érzéseimet vagy a tetteimet?

Mert az érzéseimet nem tudom kordában tartani, sajnos nem tudom befolyásolni... :(

A tetteimet pedig...próbálok a társaságában lenni ahogy tudok, de azért minden pillanatban itt van a szívemben, az agyamban, hogy van egy férjem akit szeretek.

2022. júl. 9. 23:52
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem jon be senki mert kapcsolatban vagyok. El sem jut az agyamig hogy uuuh milyen jo csavo. Nem.
2022. júl. 9. 23:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy felnőtt nő vagyok és egy pékség kirakata előtt sem nyálazom össze az üveget.
2022. júl. 10. 00:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy sokat segít ilyen helyzetben, ha valaki nem egy idióta és nem hergeli magát fantáziálgatásokkal meg álmodozással. Hogy mit érzel, az ellen nem tehetsz, hogy gerjeszted azt hülye gondolatokkal vagy tudatosan nem csúszol bele a fejben dugás spiráljába, az már a te döntésed.
2022. júl. 10. 00:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos amikor már egy kihűlt párkapcsolatról van szó, amit csak a megszokás és a tisztelet tart össze, főként, ha egész fiatalon kezdődött és azóta sajnos lecsengett, akkor elég nehéz nem elgondolkodni azon, hogy milyen lehet egy másik emberrel lenni, mivel a kapcsolaton belül úgysem kapom meg, amire szükségem van. Ez teljesen természetes igény ha az ember fiatal:kell neki egy ember szexuális és érzelmi közelsége, és nem szeretne beleragadni az egyhangúságba. Ilyenkor fejben először le kell játszani a dolgokat és korrekten elbeszélgetni a pároddal, hogy ennek ennyi idő volt szánva, ezáltal pedig vállalva a fájó érzelmi következményeket, amik idő után úgyis értelmet nyernek és rendeződnek.... utána pedig lehet valami újat, kalandosabbat, vagy valami mélyebbet keresni
2022. júl. 10. 00:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából tudom mi van a felszín alatt, ezért már nem ájulnék el egy flörtölő kollegától.
2022. júl. 10. 00:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, mert nem kell. Attól még, hogy tetszik valaki az nem azt jelenti, hogy akarok is tőle valamit. Ha van párkapcsolatom, akkor meg pláne nem akarok senkivel semmit se csinálni, mert akkor a párom kell. Attól még meglátom más emberekben a szépet és a jót, de sosem kell visszafogni magamat.
2022. júl. 10. 06:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó pasi a kollégám, akkor elkonyvelem magamban hogy jól néz ki, lehet ösztön szerűen hülyéskedek vele, de SOHA nem csalnám meg a szerelmemet, még fejben sem.

Nyilván attól mert szerelmes vagyok nem halnak ki a jó pasik, de egyik sem ér fel a szerelmemig. Ez elv.

2022. júl. 10. 10:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen.
2022. júl. 10. 10:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Baráti körben van egy pasi, akivel jó a kémiánk, poénból össze is szoktak boronálni minket emiatt.

A megoldásom az, hogy 0 kontaktot tartok vele az összejöveteleken kívül, így egyszerű, tudom a dolgokat úgy kezelni mint egy jó haveri viszonyt amikor találkozunk.

Az nem baj, ha valakivel jól kijössz vagy összeillesz pár dologban. Emberek vagyunk, ezek előfordulnak, megtetszhetnek mások, szexinek is tarthatjuk őket (ahogy ez színészekkel gyakran előfordul, való életben is ugyan így).

A baj ott kezdődik, ha már nem tiszteled a párodat és valamiben elkezdesz sunyulni.

2022. júl. 10. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!