Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex kapcsolatotba szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex kapcsolatotba szerintetek mi fer bele?

Figyelt kérdés
Kb minden nap beszelunk, neha nem is szexelunk csak osszebujva alszunk, talalkozunk lakason kivul is, es meg kirandulni is elvisz neha. O valoszinuleg nem akar kapcsolatot, de jelenleg kicsit olyan mintha egyutt lennenk... Annyi kivetellel higy nem mutatjuk be egymast senkinek... Ez 4 honapja tart.. 23L
2022. júl. 9. 22:46
 1/9 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Minden ami egy normál kapcsolatba
2022. júl. 9. 22:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább barátság extrákkal.

Szexkapcsolat csak szexről szól. Nem mentek együtt wellneszezni, meg ilyesmi.

2022. júl. 9. 23:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan, hogy fétis kapcsolatban voltam egy lánnyal. Sokmindent csináltunk együtt és egymás fétiseit kielégítettük. :) Szóval az ilyenek beleférnek
2022. júl. 9. 23:07
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Én sok barátommal szexeltem szóval elég sok minden belefér :)
2022. júl. 9. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Akkor irt egy mizut amikor szexelni akart soha maskor, talalkoztunk nem beszelgettunk ra tert a lenyegre es ment mindenki a dolgara, (megbantam hogy ebbe bele mentem, nem is ertem magam) na ez a szexkapcsolat, nem a tietek. Szerintem erez is irantad.
2022. júl. 9. 23:19
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Szex. Mi más?

Amit akartok, az fér bele.

2022. júl. 9. 23:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan, mintha együtt lennétek, csak nem mernétek kimondani. Mi az, hogy valószínűleg, nem tisztáztátok, hogy mit szeretnétek egymástól? Időszerű lenne.
2022. júl. 9. 23:59
 8/9 anonim ***** válasza:
28%
A kétségbeesés és sűrű szégyenmenetek hajnalban hazafelé.
2022. júl. 10. 00:43
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
Kezdetnek a helyesírás sem ártana...
2022. júl. 10. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!