Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmániás férfi vagyok ha napi 5x szeretni együtt lenni a párommal 27 évesen?
Figyelt kérdés
2022. júl. 9. 12:31
11/17 anonim válasza:
Nem szexmániás vagy, hanem gyorslövetű. Nem szeretem az ilyen férfiakat.
12/17 anonim válasza:
És ezalatt a napi 5 dugás alatt hányszor elégül ki a barátnőd?
13/17 anonim válasza:
Pont az érdekelne, ami a #12-est.
14/17 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy miért ennyire frusztráltak és rosszindulatúak a női válaszolók?
Itt egy tök egyszerű kérdés, aztán felpontozgatjátok egymás beszólásait és lepontozzátok, ami tényleges válasz.
15/17 anonim válasza:
Neked kiírja, hogy melyik választ pontozta nő?
(Én mondjuk egyet se pontoztam se le, se föl...)
16/17 anonim válasza:
#15: Miért, te csak úgy tudsz megállapítani dolgokat, hogyha teljesen a szemed elé teszik? A szövegkörnyezetből is sokszor rá lehet jönni, ez egy tipikus ilyen kérdés.
17/17 anonim válasza:
Pontozásról volt szó.
Itt meg köztudott, hogy sokan szeretnek össze-vissza pontozni, és hidd el, nem azok, akik válaszolnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!