Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék az elhatalmasodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék az elhatalmasodni kezdő féltékenységemmel?

Figyelt kérdés
Több mint négy éve vagyok együtt a barátommal, de teljesen egyenetlen fejlődésen mentünk keresztül az előző években. Én egy kimondottan vékony, ha úgy tetszik deszka nő vagyok. Se mellem, se fenekem. Párom elmondása szerint ő mindig is ezt az alkatot szerette és érezteti is velem. Nem mellesleg ő is egy vékony srác volt kapcsolatunk kezdetén. Teljesen illettünk egymáshoz. Az első perctől fogva elkezdett edzeni, amit nagyon komolyan vett, akárcsak az étkezést is. Több mint négy év elteltével elkepeszto eredményt ért el. Imádom az izmos, formás testét, viszont én nem változtam semmit. Az utóbbi időben standon vagy élményfürdőben több helyes lány is megbamulta. Arról nem is beszélve, hogy volt aki úgy bámulta meg, hogy nem is értette mit keres velem. Ilyen pletyka is eljutott már a fülembe. Mit tehetnék, ha én nem szeretnék sportolni, de őt akarom továbbra is páromként?

2022. júl. 6. 13:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
Akkor aggódj, amikor csüngeni kezd a bőröd és ráncosodsz, de ezt a sporttal megelőzheted, még van időd elkerülni;)
2022. júl. 6. 15:23
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

Miért hallgatsz azokra, akik talán irigyelnek Téged, de állítom, hogy örülnének annak, ha éket tudnának verni kettőtök közé?

Volt már itt régebben olyan női kérdés, hogy mit szólnak a férfiak az ő kis melleihez (fotó nem volt).

Talán olvastad, de megírom: sok férfi írta azt, hogy kimondottan élvezi, ha azok épp elférnek a tenyerében. Persze, nagyon sok férfi bukik a nagyobb mellekre, de hidd el, hogy a kismellűek is kedveltek lehetnek, ha jók az emberi (jellembeli) tulajdonságaik.

Senki sem tökéletes.

2022. júl. 6. 17:13
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
De miért kellett neki "műizom"? Igy kicsit nekem olyan mintha nem maganak hanem a masik nemnek akarna tetszeni
2022. júl. 6. 20:42
 14/15 Senior Séf ***** válasza:
75%
Olvasd el a Pease házaspár Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? c könyvét. Remekül bemutatja a férfi és női lelkivilág- és gondolkodásmódbeli különbségeket. Megtanulhatod belőle, hogyan lehetsz az élet többi területén társ, partner, aki mellett egy Adonisznak is érdemes lehorgonyozni.
2022. júl. 7. 14:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem rosszindulatból mondom, de ha nem ad rá a párod az égvilágon semmi okot (sőt, pont hogy dicsérni szokott), akkor gyerekes dolog ezen siránkozni. Vannak a világon ezerszer nagyobb problémák, mint hogy kinek milyen a feneke vagy melle, inkább csinálj ehelyett valami hasznosat, és fejlődj emberileg, hogy ne a feneked és melled alapján határozzanak meg:)

Egyébként a téged ért negatív kritika egyértelműen női féltékenységből adódó pletyka, nem kell vele törődni.

2022. aug. 6. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!