Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A párom állandóan beleszól, ahogy nevelem a 15 éves lányom. Neki egy 8 éves fia van. 2 éve vagyunk együtt, közös lakásban élünk. A gyerekek egyik héten itt, másik héten a másik szülőnél vannak. Általában úgy vannak a hetek, hogy egyszerre legyenek itt a gyerekek. Közös kirándulásokat is szoktunk szervezni, viszont ketten a lányommal csajos programokat/estéket is tartunk. heti egyszer. Ez annyiból áll, hogy elmegyünk együtt drogériába, fodrászhoz, műkörmöshöz, kozmetikába, estéken pedig beülünk valahova meginni egy üdítőt, pizzázni, stb. Mindketten élvezzük ezeket. A páromnak viszont ez nem tetszik. Egy ilyen nap után feszültség van itthon, alig szól hozzánk. Azt mondja, elkényeztetem a lányom, minek neki ennyi minden cécó, s ezt a pénzt (nem költök vagyonokat, ne értsétek félre) lehetne másra is költeni. Azt hozzátenném, hogy mindketten jól keresünk, külön kasszán vagyunk. Lányommal is vitatkozott már emiatt. Azt nem bírtam szó nélkül hagyni, hatalmas veszekedés lett belőle. Nem bírom tovább. Ti mit gondoltok erről? Mi a megoldás erre?
2022. júl. 4. 13:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, én megmondanám neki, hogy vagy békénhagyja a lányomat és a nevelési módszeremet, vagy lehet odébb állni.
2022. júl. 4. 15:21
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Alap dolog, hogy a masik fel nevelesi dolgaba nem szolunk bele. A te gyereked te neveled es fegyelmezed, az o gyereket pedig o. Ha nem vagytok kulon kasszan, akkor is problemas beszologatni a masiknak a penz miatt, ha nem kenyerre kell. De kulon kasszanal honnan veszi a batorsagot, hogy megmondja neked, hogy mire koltsd a penzedet? En biztos nem szeretnek egy olyan embert magam melle, aki ilyen szinten akar dominalni. Ezek nem az o dontese es meg beleszolni sem szolhat bele. Milyen jogon tenne ezt? Attol, hogy egyutt eltek, ez nem jelent automatikus beleszolast, hogy a masik hogyan es mit csinal. Most szoljak a felesegemnek, hogy dobja el az almas telefonjat, mert nekem nem tetszik?
2022. júl. 4. 15:36
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

12 Ha ennyire nem szólhat bele egy pár egymás dolgába akkor a különkassza mellé feltétlen külön élet való.

Egy szabadidő partnerrel.

Nyilvánvaló ha együtt élek valakivel az élet minden területén velem van véleményt mond rólam és én róla

Itt a legfontosabb hogy az értékrendek beállítottság minél hasonlóak legyenek

Van aki ésszerű keretek között neveli a gyerekét.

Van aki agyon ajnározza

Nagyon fura 15 éves kislányt komplett szépségszalonban felnevelni.

Nyilvánvaló hogy anyagilag nem szólhat bele az életébe senki mert önnáló

De ha közös kasszám van az ember normálisan a párjával nyilvánvaló minden rá is tartozik.

Valószínű nekem sem tetszene egy ekkora felesleges pénzszórás.

De az említett esetben a hölgynek szíve joga ezt megtenni!

2022. júl. 5. 06:41
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

11 A kérdező azt írta közös lakásuk van

Nincs joga a párját kidobni

Majd ha kifizeti!

Akkor is kell időt adjon neki a kiköltözésre!!!

2022. júl. 5. 07:38
 15/16 anonim ***** válasza:
15%
Mi is együtt élünk a párommal. Neki is, nekem is van 1-1 "hozott" gyerekünk. A nevelésüket KÖZÖSEN beszéljük meg, mindketten sajátunknak tekintjük a másik gyerekét, és láss csodát, teljes mértékben működik! Szeretetben és békében élünk. Nem értem, ez a "nem a te gyereked, ne szólj bele" mentalitás mire jó? Vagy ha valaki így gondolja, minek összeköltözni? Felesleges.
2022. júl. 5. 10:20
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

15 Ez így normális Minden elismerésem a tiétek.

Nálunk nekünk öt van.

Tudom mennyire igazad van

Ahoz hogy egy család legyünk így kell ezt felfogni

Csak vannak ilyen dolgok

Fúrcsa életfelfogások aztán van az én gyerekem a te gyereked útál engem téged.Persze a gyerekek nem buták ha a szülő is úgy kezeli hogy ő csak bácsi néni neked, miért csodálkozunk

Aztán jönnek még a bosszúálló vérszerinti szülök akik ezt provokálják.

Mindenesetre én ismeretlenbe is minden jót kívánok nektek!

Még csak annyít így utólag aki újból házasságra lép ott ismerni kell a másikat milyen nevelési elveket val.Mi a fontos számára amít feltétlen meg fog követelni.Mindenkép ahogy te is mondod törekedni az öszhangra és nem arra hogy ehez neked közöd nincs!

Szerintem ez teljesen elfogadhatatlan.

2022. júl. 5. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!