Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A párom állandóan beleszól, ahogy nevelem a 15 éves lányom. Neki egy 8 éves fia van. 2 éve vagyunk együtt, közös lakásban élünk. A gyerekek egyik héten itt, másik héten a másik szülőnél vannak. Általában úgy vannak a hetek, hogy egyszerre legyenek itt a gyerekek. Közös kirándulásokat is szoktunk szervezni, viszont ketten a lányommal csajos programokat/estéket is tartunk. heti egyszer. Ez annyiból áll, hogy elmegyünk együtt drogériába, fodrászhoz, műkörmöshöz, kozmetikába, estéken pedig beülünk valahova meginni egy üdítőt, pizzázni, stb. Mindketten élvezzük ezeket. A páromnak viszont ez nem tetszik. Egy ilyen nap után feszültség van itthon, alig szól hozzánk. Azt mondja, elkényeztetem a lányom, minek neki ennyi minden cécó, s ezt a pénzt (nem költök vagyonokat, ne értsétek félre) lehetne másra is költeni. Azt hozzátenném, hogy mindketten jól keresünk, külön kasszán vagyunk. Lányommal is vitatkozott már emiatt. Azt nem bírtam szó nélkül hagyni, hatalmas veszekedés lett belőle. Nem bírom tovább. Ti mit gondoltok erről? Mi a megoldás erre?
2022. júl. 4. 13:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem jó, hogy erősíted lányoddal a kapcsolatod. Már csak azért is, mert 1-2 év múlva kinő ebből és már ciki lesz számára. Azt nem értem miért kell ennek mindig a költekezésről szóljon, pl. mehetnétek sétálni egy parkba.
2022. júl. 4. 13:32
 2/16 anonim ***** válasza:
47%
Én se értek egyet azzal hogy egy 15 éves kislánynak műköröm kell még heti szinten fodrász és kozmetika. Gondolom inkább ezt furcsálja,nem azt hogy időt töltesz a kislányoddal.
2022. júl. 4. 13:33
 3/16 anonim ***** válasza:
86%

Ha külön kasszán vagytok akkor nem értem a felháborodását. Ő mért nem megy el apa fia napra valahova a gyerekével? Rengeteg szuper program van.

Mi nálunk is hasonló a felállás, én egy lányt, ő egy fiút hozott a kapcsolatba. Sose szólt azért mennyit költök a lányra, sőt mondhatom ő az aki néha átesik a ló túloldalára, mert megvesz neki olyanokat, amiket én nem.

2022. júl. 4. 13:34
 4/16 anonim ***** válasza:
15%

Úgy éltek együtt hogy, sehogy.

Közös ház

Külön kassza

Jobb lett volna külön ház külön kassza és csak egy jó barát.

Mivel a te pénzed külön kasszából annyít költesz a lányodra amennyít akarsz

Ha jól keresel remélhetőleg a rád eső részt rezsi élelmiszer fizeted.

De szerintem is egy kis túlzás amit teszel

Késöbb nehogy megbánás legyen az elkényeztetett gyerekek követelőzővé válnak és nagy lesz a szájacskájuk.Főleg ha az egyke!!!

Akkor majd azt nem bírod tovább.

Ő felnötté válik mindig megtalál ha valami kell aztán éli a maga életét

Te pedig a sajátodét egyedül.

Abban igaza van a párodnak ha erre próbál figyelmeztetni.

Sőt kérdezek tőled mi lessz akkor ha valami közbeszól és már ezt nem tudod megengedni magadnak

A gyerek akkor is követelni fog mert hozzá van szokva egy ilyen élethez.

Egyébként a párodnak semmi köze ahhoz mennyi pénzt hová teszel!

2022. júl. 4. 13:35
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én erről azt gondolom, hogyha külön kasszán vagytok és megteheted, azt csinálsz a pénzeddel, amit csak akarsz. Semmi köze hozzá.
2022. júl. 4. 13:42
 6/16 anonim ***** válasza:
18%

Ez a külön kassza meg semmi köze hozzá mit csinálsz a pénzeddel... Egyáltalán minek éltek együtt?

Ki találta ki a külön kasszát? Te vagy ő? Ki mennyit foglalkozik a másik gyerekével? Te mennyit foglalkozol az ő gyerekével? Nem lehet hogy az a baja, hogy az övét úgymond lesz@rod?

2022. júl. 4. 13:48
 7/16 anonim ***** válasza:
77%

Én is imádtam az ilyen közös "csajos napokat" anyukámmal. Mi mondjuk fodrászhoz, körmöshöz nem jártunk, de egy mozi vagy vásárlás, ebéd, sütizés, stb. nagyon jó kis program tud lenni és közben sokat tudtok beszélgetni is. Mára felnőttem, de még mindig szoktunk így együtt időt tölteni :) Nem az ilyen programoktól lesz elkényeztetve egy gyerek/tini.

Milyen jogon szól bele a párod, hogyan töltöd el az időt a lányoddal és hogyan neveled(mindezt úgy, hogy külön kasszán vagytok)? Ráadásul mindezt a saját lányodnak is felrótta...

Más területen is próbál ennyire kontrolláló lenni veled vagy a lányoddal szemben? Ha igen, én biztos szakítanék. Nincs az a férfi, aki előrébbvaló lenne a gyerekemnél és a gyerekemmel való kapcsolatomnál.

2022. júl. 4. 13:49
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
Kölün kellene laknotok és csak dugópajtik lennétek. Ez lenne a legjobb nektek.
2022. júl. 4. 14:00
 9/16 anonim ***** válasza:
84%

Anyám férje is ilyen volt. Egy beteges, uralkodó fazon, aki szép lassan mindenkit leválasztott anyámról. Pontosan ugyanígy húzta a száját, nem is volt anyukámmal közös programom kettesben 12éves koromtól, akkor került ő az életünkbe. Mikor otthon voltunk, még a szobaajtajukat is bezárták, én mg kuksoltam a szobámban egyedül. Inkább vettek nekem egy tévét, hogy ne üljek ott náluk a TV előtt. Borzasztóan magányos voltam, úgy éreztem, hogy elvesztettem az anyukámat.

A csajos program nagyonnagyon fontos, teljesen mindegy, mit csinláltok.

Amúgy meg de, egy 15éves kamasz lánynak kell havonta a kozmetikus, aki normálisan kitisztítja az arcbőrét, különben úgy kell keresni a gyereket a mitesszerek alatt.

A kérdésre válaszolva: kérdező, nekem ez egy óriási red flag. Mindegy hogy a pénz, vagy más miatt nehezményezi a lányoddal kettesben töltött időt. Ha nehezményezi, az nagyon nem jó.

2022. júl. 4. 14:39
 10/16 A kérdező kommentje:

2-es: félreérthetően fogalmaztam, nem hetente járunk, csak ezek is a programok közé tartoznak.

4-es: nincs elkényeztetve. Én ezt alapnak veszem, magamnál is.

6-os: a kisfiú nem igényli annyira a törődést. Egész nap videójátékozik, telefonját nyomkodja. Mint írtam, közös programokat is szoktunk szervezni családként, amibe ő is beletartozik, ill. beszélgetünk is természetesen.

7-es: nem, csak ebben.

2022. júl. 4. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!