Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mit csináljak a férjemmel?

Figyelt kérdés

Mielőtt lehordtok mindennek, hogy hülye és ostoba vagyok én tudom, hogy az vagyok.

Egy olyan dilemmában vagyok, hogy a kedves férjuram szépeket álmodik sőt még ébren is álmodik.

A tegnap este felébresztettem a férjemet, hogy készítsen tápszert a kicsinek, mire ő ezt válaszolta félálomban: tessék Kinga?!

Én nagyon nem Kinga vagyok, ez a bizonyos Kinga az egyik barátnőm.

Nappal úgy álmodik, hogy az a bizonyos Kinga, kölcsön adja az autóját ha kell. A párom folyamatosan kérni szeretné csak, hogy beszédbe elegyedjen vele.

Ennek a Kingának van párja, de látom ez nem tántorítja el.

Még a párom mondta, hogy milyen ostoba az a lány.

Ez mellett mutogatja a barátainak a lányt Fb-n.

Pl ma is egy storyt tett ki a csaj, a párom meg megemlítette nézd Kinga még a hasán is tetovált egész le.

Ezt nem értem, beszélni nem szólok be, de ez fájt a legjobban, hogy akkor este Kingának szólított.

Rávágtam:- Igen Kinga, gyere melegítsd meg a tejet.

Rávágja:- Hallgass már!

Vagyis én felraktam a vizet forrni, és bementem a szobába szoptatni.

Hozzáteszem ő mondta a szájával, hogy előkészíti a tápszert.

Én vagy 20 percig szoptattam és érzem a szobából, hogy valami füstöl, hat nem a fazék égett oda?!

Facebookon is bejelölték egymást, nem láttam milyen beszélgetés van köztük, de már nem is érdekel.

Vagyis én próbálom a mindent is kihozni magamból, meztelenül a lakásban egy szál tanga.

Sört veszek neki, viszem ide oda.

Most még az együttlét is undorító fog lenni tudván, hogy más nőről álmodik.

Minden férfi ilyen?! Vagy csak egy kis kicsapongó élet házasságon belül?

Ti ilyenkor a gyerekre nem gondoltok, mert ő nem a gyerek javát nézi. Én vagyok a legtöbbet a gyerekkel.

Vagyis amikor látogatóba jött a csaj, ő csak vele volt elfoglalva, én a kicsivel kínlódtam, nagyon sírt akkor fájós volt a pocikája, ő lazán cigizett a teraszon.

Mindegy. Nem várok el nagy tanácsokat, de hogyan kupáljam ki egy kicsit?

Vittem egy fiatal párok közelébe is, hogy lásson egy boldog gyerekes párt, de semmi.

Előre köszi és bocsi hogy hosszú lett!

2022. júl. 3. 23:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
😂😂
2022. júl. 3. 23:46
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem egy ostoba tahóval kellett volna összeházasodni. A gyerek miatt úgyse dobod ki. Sakk matt.
2022. júl. 3. 23:50
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

Ami nem megy, azt hiába erőlteted.

"Minden férfi ilyen?!"

Csak amennyire minden nő ilyen.

Meg is érdemleg a sorsodat.

2022. júl. 3. 23:53
 4/14 anonim ***** válasza:
39%

Amugy kuldenel kepet a Kingarol es rolad ?

Lehet jobb party a bnod 😃😉

2022. júl. 3. 23:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Te magyar vagy? Tiszta zagyva a szori. Minek a tápszerhez tej? És neked az a minden a párkapcsolatban, hogy tangában mászkálsz?
2022. júl. 4. 00:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked az a legnagyobb bajod, hogy álmában kingának hívott? Holott éppen a szemed előtt flörtölnek és jó hogy nem dugnak. Már interneten is folyamatosan chatelnek, flörtölnek és még miegymás. Te meg vagy a szamár, a csicska aki föz mos takarít a férjére és emellett még hülyének is néznek. Ne aggódj, nemsokára le leszel cserélve kingára. Én a helyedben félre raknék pénzt és pár hónap múlva kibasznám a kedves férj uradat, hogy akkor mostantól mehet kingához és a pártjához, mert váltok. A gyereknek is az lesz a legjobb, hogy nem érzi az anyja feszültségét és ez által nyugodtabb baba lesz
2022. júl. 4. 01:14
 7/14 A kérdező kommentje:

A tanga mászkálást azért írtam mert nem vesz észre, csak ez a rész kimaradt.

Én csak a gyerekre fókuszálok, néha észreveszem mit csinál de már aligha érdekel.

2022. júl. 4. 03:30
 8/14 anonim ***** válasza:
42%
Ez a Kinga tiszta jó csaj lehet. Be is indult a fantáziám, szerintem róla fogok álmodni ma éjszaka.
2022. júl. 4. 04:05
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
Kamu, ezt egy pasi írta.
2022. júl. 4. 05:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a férjed nem segít a gyerekkel, más nőnek udvarol, miközben téged semmibe vesz. Mit csinálj?

1. Beszéld meg a ferjeddel, hogy nem érzed jól magad a kapcsolatban és el akarsz válni. Ezt követően mindenki mehet a saját útjára.

2. Minden marad, ahogy eddig, ugyanakkor amint a férjed talál egy biztos pontot, el fog hagyni.

2022. júl. 4. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!