Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mutatja ki a barátom testileg, hogy szeret?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt a barátommal. Nekem mindig is fontos volt a testi kapcsolat (legyen az ölelés vagy bármi más), de neki egyszerűen úgy tűnik ez nem olyan fontos. Próbáltuk megbeszélni, felhoztam, hogy nekem szükségem lenne arra, hogy így kimutassa, hogy szeret, de annyit mondott, hogy ő nem az a bújós fajta. Hiába mondja, hogy nem velem van a baj és ő csak ilyen, de nekem ez nagyon rosszul esik. Én csomószor odamegyek hozzá puszilgatni vagy odabújni, de ő ezeket nem igazán szokta.2022. júl. 3. 23:37
1/8 anonim válasza:
Vannak ilyen természetű emberek. Nők is.
2/8 anonim válasza:
Más a szeretet nyelvetek. Ettől függetlenül szerethet ő nagyon téged.
3/8 anonim válasza:
Ez nem jelenti azt hogy nem szeret teged..
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy szeret és nem azt mondtam, hogy nem szeret hanem azt, hogy szükségem lenne arra, hogy ezt kimutassa. Elég érzékeny vagyok és nem tudom mit csináljak, hogy közös nevezőre jussunk.
2022. júl. 3. 23:56
5/8 anonim válasza:
Kimutatja csak mashogy
Neked az erintes a szeretet nyelved neki meg mas
Fogadd el h o nem bujos ettol meg szeret
6/8 anonim válasza:
Nekem is a testi érintés a szeretetnyelvem és szerintem jobb lenne mást keresned mert ez így nem fog sose teljesen működni
7/8 anonim válasza:
Aligha leszel ezzel a férfivel megnyugodva egy életen át, hiszen mások a (jogos) elvárásaid.
Ő viszont nem olyan típusú, aki ezt teszi (joga van hozzá), mert ő ilyen ember.
8/8 anonim válasza:
Ha már a szeretetnyelvekről van szó, akkor pont az a lényege az egésznek, hogy a párod szeretetnyelvén is igyekszel kimutatni a szeretetedet, és ő a tiéden, nem csak a fő szeretetnyelveteken. Ez meg ugyebár fejleszthető. Emiatt kidobni valakit butaság. Ha màr nem nyitott arra, hogy változzon a helyzet, vagy megbeszélitek, hogy nektek ez nem megy, és nem is akarjátok, illetve felmerülnek további megoldhatatlan problémák, akkor màr màs a helyzet, de minden második embernek azt tanácsolni, hogy hagyja el a párját, vicc kategória. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!