Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ez a véleménye miért marad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez a véleménye miért marad?

Figyelt kérdés

Az a baja hogy szóvá teszek dolgokat, miután nekem se az az első ha itthon vagyok nem az az első hogy ülök a tv előtt mintha nem lenne mit csinálni; ezért szoktam szólni normálisan..

Azt mondta erre h terrorba tartom.. Érdekes ha így érzi miért van még itt ha neki " annyira sz.r"??-

Na erre kellett vna Azt mondani h oké fogd a cuccod és menj, és nem lesz ki terrorba tartson!

Teszek veszek itthon v megcsinálom helyette hogy vegyek le terhet a válláról és tudjon pihenni ha hazajön.

2022. júl. 3. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek, egyetlen egyszer válaszold már meg azt a kérdést, hogy miért vagy vele...
2022. júl. 3. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egészen pontosan ugyanazért, amiért te se dobod ki.

Te miért vagy vele?

A jó hír, hogy ha egyikőtök se szakít, egyikőtök haláláig együtt lehettek. Minden napra írhatsz ki öt kérdést, ugyanarról.

2022. júl. 3. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor en leirtam itt egyszer hogy ha a párom jelen van mindog hasznossá kell tennem magam mindig csinálni valamit le sem ülhetek, vagy ahhoz külön magyarázkodnom kellene miert ültem le, ne adj isten miert fekszem, nekem azt írták hogy de jó hogy ő(a valaszoló) egyedülállo nincs párja, nem tudna ebben élni.

Ez valoban terror.

2022. júl. 3. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert olyan ostoba mint te. Szóval magadtól is megkérdezheted. Ha olyan szörnyű ez a nő, miért nem szakítok vele? Fölösleges minden nap kiírnod. Hidd el, ha rajtunk múlna, már rég szakítottatok volna🤣
2022. júl. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!