Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom, hogy én voltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy én voltam vagy a párom volt nárcista egy nárcisztikus kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A szakítás után mutattak rá és ismertem fel az egyértelmű jeleit, mennyire egészségtelen és bántalmazó kapcsolatunk volt, de igazságtalannak érzem, hogy őt hibáztassam, miután kettőn áll a vásár. Lehetek én a nárcisztikus személyiség és azért akarhatom ráhúzni utólag az együtt töltött időkre? Árthattam neki annyit, mint ő nekem? Az elválás szépen történt, de azóta sem érzem jól magam.

2022. júl. 2. 12:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nos, akkor ha te nem használtál tudatmódosítód ő pedig igen, itt a probléma. Hisz aki használja olyan gondolkodásmódja van amit nem tud sem követni, sem megérteni egy tiszta ember.

Nekem volt hasonló történetem, s igen egy kis füvescigit mutatott előttem. Viszont ismerem ezeket a dolgokat, engem nemtudott félrevezetni. Hazugságait is röktön észrevettem, csak nem szóltam. S igen kiderült h nagyon is drogozik, csak titkolja, s tudja mikor melyiket használja h ne lehessen látni.

Hozzáteszem nekem is a gyerekkorát hozta fel. Nagy nehezen elárulta h minden nőjét csalta.

Hazugságok egy piciny része:

-sokszor hányt reggelente. Elém tett egy orvosi papírt h "valószínűleg étel allergia". Hát feltűnt h reggel felkelt, kis idő múlva hányt s rögtön pörgött. Készítettem ugyanabból az összetevőkből ételt, egyik nap hányt, pörgött, másnap nem, de nem is pörgött

-ha elmentem barátaimmal hosszú féltékenységi, szakításos, manipulációs üzeneteket kaptam, majd másnap közölte h felejtsem el amiket írkált, csak magányosnak érezte magát

-óránként orrcseppet használt allergiára fogva

-minden exét elhordta, volt akivel előttem telefonon semmiségért orrdított mint egy nem normális. Én állítottam le.

-füvezett 2-3 óránként, azt mondván csak marihuána, de csak az esti adagtól nyugodott le

-az ágyban... Hát sex közben volt h lelankadt, persze rám fogta h túl tág voltam. Volt h sokáig bírta, de mit mondjak nekem ő abban dúrvácska, nem tűnt ez a beleélős szenvedélyesnek. De ő ezt nevezte annak.. Persze amikor már látra h megy el a kedvem tőle a sok hazugság meg szóban engem való bántalmazástól, össze visszaságától megkaptam h én vagyok az unalmas. Feltűnt h rajta kívül senki nem mondta, s nem is voltak ilyen kellemetlenségek...

Amikor tudtam h megcsalt, de ő nemtudta h tudom...Neki vágtam a fentieket h ez mind kokain, biofű stb jelei. Akkor vallotta be h szinte mindenfüggő(kapcsolat, sex,vásárlás, xanax stb...) csak annyi időre tette le a drogokat is, míg visszaszerzi a jogsiját. Nemtud nélkülük élni mert úgy érzi ezek segítenek neki h minél több pénzt keressen, meg unalmasnak érzi az életet nélkülük, persze mindenkinek azt mondja leszokott. Azért kell neki tiszta nő mert azok háziasak amit megcsinálnak helyette mindent, ő csak pénzt akar keresni. Mondtam neki akkor legyen valami nagyon naív, vagy pénzre menő nővel, mert ez elviselhetetlen.Azzal is van... Csak rólam is hazudozik... De nem érdekel, csak egy drogos...

Tehát mint kiderült full drogos, csak már tudja a határokat. Elfordult tőle mindenki, csak az anyja kanyarodott vissza, aki azt hiszi csak marihuánát szív.

Szóval az ilyenek nárcisztikusan, manipulatívan viselkednek, mert nekik az a jó. Álarcot viselnek párkapcsolatban, drogfal leplezik.

Ha hasonlóképp jártál, nem te vagy a hibás.

Sok normális férfi van, akik őszinték, becsületesek, felvállalják magukat s téged is tisztelni, becsülni fognak. Fel a fejjel

2022. júl. 3. 12:20
 22/22 A kérdező kommentje:
21-es, nagyon sajnálom, hogy keresztül kellett menned ezen és remélem, nem okozott maradandó sérüléseket. A mi esetünkben ez nem volt ilyen kóros az apróbb, kegyes és nagyobb hazugságokat leszámítva.
2022. júl. 3. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!